Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα παιχνίδια της αγωνιστικής αλλά και τη μάχη του τίτλου, που ξεκάθαρα πια έχει άλλο ενδιαφέρον, σχολίασε μέσω του sportdog o Νίκος Καραγεωργίου.

Ο πεπειραμένος τεχνικος, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό που ετοιμάζεται να περάσει περιπέτεια, στον Ολυμπιακό που είναι μέσα στη μάχη του τίτλου, όπως και ο ΠΑΟΚ, και στη δυναμική που έχει πάρει στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ από τη νέα έδρα της.

"Έτοιμος για περιπέτεια ο Παναθηναϊκός - Για αυτό διεκδικεί πρωτάθλημα η ΑΕΚ - Να πάρει Γκατσίνοβιτς και Ελίασον"

"Το ματς ήταν μετριότατο και οι δύο φοβόντουσαν να ανοιχτούν, μια-δύο κλασικές ευκαιρίες έγιναν από κάθε ομάδας, η ΑΕΚ την έκανε γκολ και κέρδισε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός σαν να μου δείχνει ότι πάει να περάσει περιπέτεια μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, δεν παρουσιάστηκε όπως πριν, λίγο και ψυχολογικά δεν είναι καλά τα πράγματα. Η ΑΕΚ συνεχίζει να είναι καλή όπως και πριν τη διακοπή, μόνο που έχασε Γκατσίνοβιτς και Ελίασον. Αν τους αναπληρώσει θα είναι καλή", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ν. Καραγεωργίου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η ατραξιόν τού φετινού πρωταθλήματος είναι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Αυτό έδωσε τη δυναμική για να διεκδικεί το πρωτάθλημα, που ελπίζω να εχει και ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης σε λίγα χρόνια το δικό τους".

"Εκεί θα κριθούν τα 10άρια του Ολυμπιακού - "Μέσα" και ο ΠΑΟΚ - Αυτός θα πάρει το πρωτάθλημα"

Πώς είδατε τον Ολυμπιακό;

"Είναι ομάδα με τεράστια εμπειρία και οι βαθμοί από την κορυφή δεν τον αποκλείουν από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος - Όπως και τον ΠΑΟΚ. Η νέα εικόνα του Ολυμπιακού θα κριθεί με αντιπάλους που έχουν μεγαλύτερη αξία, γιατί μέχρι τώρα με ευκολία καθαρίζει τα παιχνίδια με ατομικές ενέργειες και την ποιότητα. Αλλά επί ίσοις όροις θα κρίνουμε και αν το πείραμα  με τα πολλά 10άρια μπορεί να το συνεχίσει, με μεγαλύτερους αντιπάλους".

Τον ΠΑΟΚ;

"Είναι ομάδα προπονητή, δεν το κατάφερε στην αρχή της χρονιάς αλλά στη διάρκεια έχει βάλει το στίγμα του, έχουν μάθει τον τρόπο τού παιχνιδιού του και φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού αυτό. Είναι ομάδα συνόλου και βασίζεται στον προπονητή του και δεν μπορεί να τον ξεγράψεις από τη μάχη του τίτλου".

Στη μάχη του τίτλου τι βλέπετε;

"Στα 10 παιχνίδια στα πλέι οφ, όποιος είναι πιο έτοιμος μπορεί να κερδίσει και το πρωτάθλημα. Είναι όμορφο να διεκδικούν οι ομάδες το πρωτάθλημα. Μέχρι αυτές τις τέσσερις ομάδες όμως, γιατί ο Άρης δεν τα κατάφερε φέτος. Από εκεί πέρα όλες οι άλλες ομάδες έχουν πολύ χαμηλό επίπεδο και πρέπει να βοηθούν για να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα ύψη η πίεση για ΠΑΟ, όχι και... εμμονικός ο Αλμέιδα - Μεγάλη δικαίωση για Μίτσελ και Λουτσέσκου