ΠΑΟΚ: Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη ρεβάνς του 0-2 της Μεσσηνίας, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και τις στατικές φάσεις. Με πέντε απουσίες θα παραταχθεί ο Δικέφαλος κόντρα στην Καλαμάτα. Ο Νίκολας Κουαλιάτα δέχθηκε χτύπημα στην προπόνηση στο γόνατο κι αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες λόγω κάκωσης.

Η μαγνητική του Τόμας Μουργκ έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό. Το διάστημα απουσίας του Αυστριακού υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.

Ο Μάριος Τσαούσης βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε τρέξιμο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Σάστρε , Κάργας , Νάσμπεργκ , Κουλιεράκης , Σελιμάι, Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Μπράντον , Τζίμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα ύψη η πίεση για ΠΑΟ, όχι και... εμμονικός ο Αλμέιδα - Μεγάλη δικαίωση για Μίτσελ και Λουτσέσκου