Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τραγικό" αυτό που έγινε στον ΠΑΟ με τον Αντούνα - "Εμμονή" Γιοβάνοβιτς για τον... Κλάινχαϊσλερ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-10 19:26:00

"Τραγικό" αυτό που έγινε στον ΠΑΟ με τον Αντούνα - "Εμμονή" Γιοβάνοβιτς για τον... Κλάινχαϊσλερ!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Τραγικό" αυτό που έγινε στον ΠΑΟ με τον Αντούνα - "Εμμονή" Γιοβάνοβιτς για τον... Κλάινχαϊσλερ!

Πώς ο Χουάνγκ μπορεί να... πάρει παίκτη στον Ολυμπιακό από το Τριφύλλι; Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για τις περίεργες συμπτώσεις στη μεταγραφή του Ούγγρου άσου, για το σήριαλ με τον Μεξικανό εξτρέμ και τα λάθη που εξέθεσαν τους Πράσινους, αλλά και για τον Κορεάτη που απασχόλησε, αλλά πλέον συζητάει με τους Πειραιώτες.

Παναθηναϊκός: Η στήλη σήμερα  παίζει το παιχνίδι "αλήθειες και ψέμματα" για τις τελευταίες μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού κι αναδεικνύει μια περίεργη... κροατική μεταγραφική εμμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΚΛΑΪΝΧΑΪΣΛΕΡ: τι κοινό έχει με τους Τσέριν και Τσοκάι, που αποκτήθηκαν Ιούλιο κι Αύγουστο από τον Παναθηναϊκό; Πως είναι μέσος, 100 % επιλογή Γιοβάνοβιτς, ο οποίος προέρχεται κι αυτός από το κροατικό πρωτάθλημα αλλά δεν είναι Κροάτης!!! Προσοχή: οι ομάδες μόνο αλλάζουν και οι εθνικότητες, σε αυτό το ομολογουμένως περίεργο... γαϊτανάκι του Ιβάν. Ο Ούγγρος Κλάινχέϊσλερ είναι "10άρι" που παίζει στην Όσιγιεκ. Ο Τσέριν Σλοβένος, "8άρι" που αγωνιζόταν στην Ριέκα και ο Τσοκάι Αλβανός, "6αρο8άρι", που ήρθε από την  Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ!! Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση αφού πάει να γίνει το 3 στα 3! Λές και δεν υπάρχουν άλλες αγορές κι άλλα πρωταθλήματα για να πάρει παίκτες ο Παναθηναϊκός. Προφανώς μια ακόμη εμμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αυτή την φορά με συγκεκριμένο...κανάλι!

ΚΑΟΥΛΙ / ΚΛΑΙΝΧΕΙΣΛΕΡ: επειδή ο Βραζιλιάνος της Λουντογκόρετς ήταν ο βασικός στόχος, η Νο 1 επιλογή, του Γιοβάνοβιτς για την θέση του επιτελικού μέσου... Και το deal δεν ολοκληρώθηκε λόγω της επιμονής του βουλγάρικου κλαμπ να πληρωθεί τα 2.500.000 ευρώ... Να υποθέσω , λοιπόν, πως ο Λάζλο Κλαινχέισλερ, ο διενής Ούγγρος μεσοεπιθετικός της Όσιγιεκ, που φέρεται να βρίσκεται προ των πυλών του "τριφυλλιού", αποτελεί εναλλακτική του Κάουλι και είναι σαφώς πιο οικονομική περίπτωση (τα μισά απο όσα ο ΠΑΟ έδινε για transfer fee στην Λουντογκόρετς, για τον Κάουλι)...

ANTOYNA/1: λένε, τώρα, πως το θέμα του Μεξικάνου εξτρέμ είχε "τελειώσει" για τον Παναθηναϊκό εδώ και τουλάχιστον 10 ημέρες! Δηλαδή όταν διέρρευσε σε Μεξικό και Ελλάδα, ήταν ήδη "καμένο" ή σχεδόν "καμένο"! Το εύλογο ερώτημα , λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση/βολικό σενάριο, είναι γιατί οι "πράσινοι" το άφησαν τόσο καιρό να συντηρείται και να θυμίζει τηλεοπτική μεξικάνικη σαπουνόπερα; Τύπου "Εσμεράλντα" και "Μέχρι να μας χωρίσουν τα χρήματα" ένα πράγμα με το σήριαλ "Αντούνα/Παναθηναϊκός". Τι, όχι;

ΑΝΤΟΥΝΑ/2: η στήλη εξαρχής και ... κόντρα σε όλα τα ελληνικά δημοσιεύματα, είχε γράψει πως ο διεθνής Μεξικανός εξτρέμ δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα  και τον Παναθηναϊκό. Και λόγω των 9.500.000 δολαρίων που ζητούσαν αρχικά Κρουζ Αζουλ/Τσίβας( έπεσαν τελικά μέχρι τα 8 εκατομμύρια), αλλά και λόγω του μεγάλου Γραφείου που εκπροσωπεί τον Αντούνα ( θυμίζω 20 εν ενεργεία διεθνείς Μεξικάνους παίκτες έχει στο πελατολόγιο της, οι 18 παραμένουν σε μεγάλα κλάμπ της χώρας και μόλις δυο, Πουλίδο και Πιζάρο, παίζουν MLS). Ψηλά... γράμματα αυτά βεβαίως για το ρεπορτάζ της... αναπαραγωγής και της "γραμμής"!!!

ΑΝΤΟΥΝΑ/3: στην υπόθεσή του μικρή σημασία έχει ποιοι έλεγαν ψέματα και ποιοι αλήθεια αλλά και μέχρι πότε; Για παράδειγμα αν ο ΠΑΟ έκανε μία και μοναδική προσφορά αγοράς 3.500.000 ή επανήλθε και με βελτιωμένη, συνολικά κοντά στα 5 εκατομμύρια. Κι αν η υπόθεση έκλεισε πριν μπει το 2023 ή ανήμερα των Φώτων... Όποιοι  πάντως έμπλεξαν τον Παναθηναϊκό σε αυτή την υπόθεση πρέπει να "κοπούν" αφού προφανώς δεν γνώριζαν τους κανόνες και τα ποσά της μεξικάνικης αγοράς. Όπως επίσης έκανε κακό στον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει στην αγορά ψάχνοντας παίκτες, τα δημοσιεύματα που τον έφερναν να δίνει 3,5 ή 4,5 ή 5 ή και 6 εκατομμύρια για τον Αντούνα. Ήταν... τραγικό που οι "πράσινοι" δεν το ... μάζεψαν άμεσα αλλά το άφησαν να... ξεχειλώσει. Πιθανότατα δε να το βρουν μπροστά τους, σε άλλες υποθέσεις. Ίσως βέβαια έτσι εξηγείται και το ... εκ υστέρων "ρεπορτάζ" πως ο Παναθηναϊκός 3,5 εκατομμύρια πρόσφερε στην Κρουζ Αζούλ και όχι παραπάνω και πως οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν προ 10ημερου...

ΣΑΝΓΚ ΧΟ ΝΑ: ο διεθνής Νοτιοκορεάτης εξτρέμ και κάπταιν της Σεούλ δεν ήταν απλά μια... ακόμη πρόταση στον Παναθηναϊκό. Γιατί τότε επικοινωνιακά παρουσιάζεται έτσι απο τους "πράσινους"; Επειδή πλέον ο Να απασχολεί και εξετάζεται απο τον Ολυμπιακό, έχοντας και τον συμπατριώτη, πρώην συμπαίκτη, "ομόσταβλο" και φίλο του Ιν Μπεομ Χουανγκ, να τον boostάρει στους "ερυθρόλευκους". Κάτα κάποιο τρόπο να του κάνει το... συμπεθεριό!! Η στήλη έχει εγκαίρως αποκαλύψει την "διττή" σχέση του Σανγκ Χο Να με τους Χουάνγκ αλλά και την άφιξη του Νοτιοκορεάτη (κοινού) ατζέντη τους στην Αθήνα. Όχι μόνο για τις... αμερικάνικες προτάσεις που έχει για τον Ουί Τζο Χουάνγκ (απο Μινεσότα, Ατλάντα και μια ακόμη), αλλά και για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό την προοπτική συνεργασίας τους για τον Νά!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" Φερνάντες ο ΠΑΟ - "Παλαιολιθικός" Γιοβάνοβιτς - Δύσκολα θα ξαναδούμε την υπερηχητική ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags