Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Ορίζει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Γυμνός ο Παναθηναϊκός - Αυτή είναι η θέση Μαρσέλο στην 11αδα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-11 12:47:00

"Ορίζει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Γυμνός ο Παναθηναϊκός - Αυτή είναι η θέση Μαρσέλο στην 11αδα"

του Γιώργου Κτενά
"Ορίζει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Γυμνός ο Παναθηναϊκός - Αυτή είναι η θέση Μαρσέλο στην 11αδα"

"Ο Μαρινάκης ξέρει ποιοι θα φύγουν. Θα φέρει στο Λιμάνι τους..."! Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει στο Sportdog.gr για την "επιστροφή" των Πειραιωτών στη μάχη του πρωταθλήματος, για τη μεγάλη τους διαφορά με το Τριφύλλι, αλλά και για τις αλλαγές που θα γίνουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ολυμπιακός: Το παιχνίδι με τον Βόλο ήταν αρκετό, τόσο λόγω απόδοσης της ομάδας του Μίτσελ όσο και λόγω του σκορ, για να δώσει άλλη ώθηση και ενθουσιασμό εντός και εκτός συλλόγου.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Νίκο Βαμβακούλα, παλαίμαχο άσο της ομάδας που γνωρίζει καλά τι συμβαίνει στο Λιμάνι, προκειμένου να μας πει την άποψή του για το πρωτάθλημα, τον Παναθηναϊκό, τον Μαρσέλο και τη νέα θέση του στο γήπεδο, που φαίνεται να του ταιριάζει πολύ.

"Ορίζει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Τον υπολογίζουν όλοι - Γυμνός ο Παναθηναϊκός"

"Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι 10 βαθμούς διαφορά από την κορυφή, αλλά μπορεί να είναι η ομάδα που θα πει ποιος θα πάρει πρωτάθλημα. Μαζί με ΠΑΟΚ και Άρη, μπορούν να ορίσουν αν θα πάρει η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ποτέ δεν χάνεται, μπορεί στα πλέι οφ να γυρίσει το χαρτί. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τους παίκτες του Ολυμπιακού, που παίζει με τέσσερα 10άρια. Ο ΠΑΟΚ κάνει ανανέωση, βάζει πιτσιρικάδες. Όλες οι ομάδες θα πολεμήσουν για τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνος του, έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, κι αν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός, όλοι τον υπολογίζουν", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο παλαίμαχος άσος.

Πώς βλέπετε τον Παναθηναϊκό;

"Τον είδα και εναντίον της ΑΕΚ, καλός ήταν, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι γυμνός, παίζει καλό ποδόσφαιρο, τα πολεμάει τα ματς, αλλά δεν έχει πάγκο κι αυτό είναι πρόβλημα. Πολλά ματς και θα έχουμε και τα πλέι οφ στη συνέχεια".

"Μόνο ο Χουάνγκ μαρκάρει - Εκεί βάλε τον Μαρσέλο - Ο Μαρινάκης ξέρει ποιοι θα φύγουν"

Αγωνιστικά, ποιος ξεχώρισε από τον Ολυμπιακό στον Βόλο;

"Έχει 4 παίκτες που κάνουν τη διαφορά, μπορούν να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, αλλά μόνο ο Χουάνγκ μαρκάρει από αυτούς. Όταν παίζεις με μικρές ομάδες, με αυτούς τους παίκτες, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αλλά με τις μεγάλες ομάδες δεν μπορεί να παίξει με τέτοια χαφ. Εδώ και αρκετό καιρό παίζει καλά ο Ολυμπιακός, βάζει γκολ, κι ο κόσμος του το ευχαριστιέται. Αν ήταν στους 10 πόντους διαφορά από την κορυφή οι άλλες ομάδες, θα είχαν 15.000 κόσμο στο γήπεδο εκτός έδρας, όπως ο Ολυμπιακός; Το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα ικανοποιεί και τον κόσμο και τον πρόεδρο".

Πώς είδατε την επιλογή του Μαρσέλο στα χαφ;

"Ο Μαρσέλο έτσι όπως είναι, σαν μπάλα κ.λπ., μπορεί να μην παίξει στην 11άδα; Αλλά δεν μπορεί να παίξει ως αριστερό μπακ, εκτός αν είναι 3-0 ή 4-0 το σκορ, γιατί δεν μπορεί να κυνηγάει τους αντιπάλους. Εκεί που τον έβαλε με τον Βόλο (σ.σ. δεξί χαφ στο 4-1-4-1), ξέρει καντάρια μπάλα για να μάθει και στους άλλους. Δεν θα έχει πρόβλημα και του ταιριάζει η θέση".

Μεταγραφές;

"Λένε ότι θα φύγει ο ένας και ο άλλος, αλλά μόνο ο Μίτσελ και ο Μαρινάκης ξέρουν ποιοι θα φύγουν. Κι έχει αποδείξει ο Μαρινάκης ότι παίρνει όλους τους παίκτες που ζητάει ο προπονητής. Θα φέρει ο,τι χρειαστεί. Θεωρώ ότι η ομάδα χρειάζεται εξτρέμ και σέντερ μπακ, αλλα αυτός ο Ροντινέι ήταν πολύ καλός, ανέβαινε, έκανε σέντρες. Έχει πολλούς παίκτες ο Ολυμπιακός και αυτό είναι μεγάλο προτέρημα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικό: Συμφώνησε με αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός - Τον περιμένουν σήμερα για υπογραφές!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags