Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αντεπίθεση Σαββίδη για πρωτάθλημα - Νέα μεγάλη μεταγραφή μετά τον Τάισον - Βάζει πάνω από 20 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-11 20:33:00

Αντεπίθεση Σαββίδη για πρωτάθλημα - Νέα μεγάλη μεταγραφή μετά τον Τάισον - Βάζει πάνω από 20 εκατ.!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αντεπίθεση Σαββίδη για πρωτάθλημα - Νέα μεγάλη μεταγραφή μετά τον Τάισον - Βάζει πάνω από 20 εκατ.!

Ποιος θα είναι o επόμενος που θα έρθει Τούμπα και η στροφή τίτλου. Πώς και γιατί ο Δικέφαλος μπήκε ξανά σε τροχιά πρωταθλητισμού, η κίνηση που ετοιμάζουν οι Θεσσαλονικείς πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος και το... δώρο στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ανεβασμένος είναι ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα αγωνιστικά, καθώς ξεκάθαρα για μια ακόμα χρονιά το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου - Ο Ρουμάνος έχει φτιάξει ένα σύνολο προπονητή, αλλά όπως και πέρσι αυτό χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να λειτουργήσει.

Με αποτέλεσμα να χαθεί χρόνος στην αρχή, λόγω και των νέων προσώπων που υπήρξαν στην ομάδα, αλλά και λόγω δομικών θεμάτων στο ρόστερ. Για παράδειγμα η παρουσία του Νέλσον Ολιβέιρα στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου, δεν έχει καμία σχέση με τον επιθετικό που βλέπουμε.

Ακόμα και ο Τόμας είναι ανεβασμένος και σκοράρει, αλλά αυτά τα γκολ είχαν λήψει στο πρώτο διάστημα με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να μείνει λίγο πίσω στο πρωτάθλημα αλλά και να αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάτι που αφενός στέρησε από την ομάδα σε αίγλη, καθώς και οι παίκτες κάπου λίγο έχασαν την αυτοπεποίθησή τους, αλλά και δεν μπήκαν λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ειδικά σε μια περίοδο που προχωράει η δημιουργία τού νέου γηπέδου, που σε μεγάλο βαθμό θα χρηματοδοτηθεί από την τσέπη του Σαββίδη, όπως και το νέο αθλητικό κέντρο που θέλει να φτιάξει για την ομάδα, με σύγχρονα γήπεδα, αθλητικές εγκαταστάσεις (γυμναστήρια, πισίνες κ.λπ.), ξενοδοχείο, όλα. Ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο δηλαδή. Άρα πολύ δαπανηρό.

Ειδικά φέτος που είναι, ήδη, "μέσα" για την τρέχουσα χρήση 20 εκατ. ευρώ η ΠΑΕ - Λόγω και του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό, ας πούμε, είναι ποσό πολύ μεγάλο που θα καλυφθεί, ξανά με προσωπικά έξοδα του Σαββίδη.

Παρόλα αυτά είναι σαφές ότι με εντολή Ιβάν ο Δικέφαλος θα αποκτήσει έναν ακόμα επιθετικό, παρά το γεγονός ότι είναι ανεβασμένοι οι Ολιβέιρα και Τόμας αυτό το διάστημα. Το ρεπορτάζ από τη θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο Σαββίδης έχει δώσει το ok για να προχωρήσει η έλευση ενός ακόμα φορ, αν και το πιθανότερο σενάριο είναι να έρθει με τη μορφή δανεισμού.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς δεν θα πληρώσουν το συμβόλαιό του, άρα προφανώς και χρειάζεται έγκριση από τον Ιβάν για να προχωρήσει η μετακίνησή του. Και το αφεντικό του ΠΑΟΚ, που βλέπει την ομάδα ανεβασμένη και, γιατί όχι, μέσα στον στόχο του πρωταθλήματος (λόγω και των πλέι οφ), αποφάσισε να την ενισχύσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ με Λύρατζη στον ΠΑΟΚ - Περνάει την πόρτα του χειρουργείου - Τότε η επιστροφή του (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags