Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Ματσάρα στο Περιστέρι και πρόκριση ο Ολυμπιακός. Ο Ατρόμητος ήταν ανταγωνισμός, σκόραρε νωρίς και έδωσε άλλο "χρώμα" στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, με το τελικό 2-2 να αποζημιώνει κάθε ποδοσφαιρόφιλο και τους Πειραιώτες στο φινάλε, φυσικά, να σφραγίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση (σ.σ. με το συνολικό σκορ 6-3), εκεί όπου θα διασταυρωθεί με τον Άρη. Γκολ και πανηγυρισμός αλά... Ρονάλντο από τον Μαρσέλο, πολλές αλλαγές από τον Μίτσελ.

Το ματς

Πολύ ωραίο παιχνίδι είδαμε εξ αρχής στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να δίνει μεγάλο ενδιαφέρον στο ματς, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό! Ο Τζοβάρας συγκεκριμένα πήρε εξαιρετική μπαλιά από την άμυνα, έφυγε στην πλάτη του Σισέ και πατώντας περιοχή, εκτέλεσε υπέροχα με το αριστερό για το 1-0 του Ατρόμητου!

Οι Ερυθρόλευκοι των πολλών αλλαγών δεν πτοήθηκαν και με δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 13' και στο 18' άγγιξαν την ισοφάριση. Αρχικά, ο Μασούρας κατέβασε εκπληκτικά την μπάλα, άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλό, όμως το τελείωμά του απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Γιαννιώτης. Μάλιστα τρία λεπτά μετά ο Έλληνας τερματοφύλακας είπε "όχι" και σε μακρινό σουτ του Κασάμι, το οποίο κόντραρε κιόλας δυσκολεύοντας περισσότερο τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Η πίεση του Ολυμπιακού απέδωσε καρπούς εν τέλει στο 38', όταν οι παίκτες του Μίτσελ συνεργάστηκαν μέσα στην περιοχή, ο Γκάρι Ροντρίγκες έγινε αποδέκτης της μπάλας και σέντραρε παράλληλα, ο Γιαννιώτης αυτή τη φορά δεν απομάκρυνε σταθερά, με τον Σισέ να παίρνει το ριμπάουντ και να ισοφαρίζει σε 1-1!

Μάλιστα οι Πειραιώτες πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι, καθώς με φοβερό γυριστό του Μαρσέλο από σέντρα του Μπουχαλάκη, έκαναν την ανατροπή (1-2) στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με την επανεκκίνηση στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός κάθε άλλο παρά πεσμένος ήταν, με τον Ατρόμητο να φτάνει άμεσα στην ισοφάριση. Για την ακρίβεια στο στο 51' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Κωτσόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και με άπιαστο σουτ έκανε το 2-2! Οι Περιστεριώτες μάλιστα απείλησαν ξανά στο 57', μ' ένα διαγώνιο σουτ του Τζοβάρα που μπλόκαρε σταθερά ο Τζολάκης.

Ο Ολυμπιακός ήλεγχε τον αγώνα, με τον Ατρόμητο να φυλάει τα νώτα του και να προσπαθεί κατά βάση μέσω των αντεπιθέσεων, να δημιουργήσει περαιτέρω ρήγματα στους Πειραιώτες.

Στο 61' οι Ερυθρόλευκοι απείλησαν μετά από ώρα με το πλασέ του Μασούρα από κοντά, αλλά ο Γιαννιώτης έκανε ακόμα μία καθοριστική επέμβαση. Η συνάντηση δεν έκρυβε περαιτέρω συγκινήσεις, με το... χορταστικό 2-2 ν' αποδεικνύεται και το τελικό σκορ στο Περιστέρι. Με τον Άρη θα διασταυρωθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η ομάδα του Μίτσελ.

Οι ενδεκάδες

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Πομόνης (71' Κεσχρίντα), Χατζησαϊας (78' Κιάρτανσον), Στρούγγης, Αθανασίου (72' Ντε Μποκ), Οικονομίδης, Φριτζόνσον (71Έρλινγκμαρκ), Ροτάριου (46' Ρομπάιγ), Τζοβάρας, Τζαβίδας, Κωτσόπουλος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Σισέ, Μαρσέλο, Σαμασέκου, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Γκάρι Ροντρίγκες (66' Βρουσάι), Μασούρας (72' Ουί Τζο Χουάνγκ), Ελ Αραμπί (78' Βαλμπουενά).