Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βρέθηκε ο εξτρέμ, "σκάει" η τρίτη μεταγραφή στον ΠΑΟ - Υπέρβαση Αλαφούζο - Επιπέδου... Αντούνα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-12 18:46:00

Βρέθηκε ο εξτρέμ, "σκάει" η τρίτη μεταγραφή στον ΠΑΟ - Υπέρβαση Αλαφούζου - Επιπέδου... Αντούνα!

του Νίκου Στεργίου
Βρέθηκε ο εξτρέμ, "σκάει" η τρίτη μεταγραφή στον ΠΑΟ - Υπέρβαση Αλαφούζου - Επιπέδου... Αντούνα!

Μετά το "ναυάγιο" με τον Μεξικανό οι ματιές του Τριφυλλιού για ενίσχυση έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στην Ευρώπη και αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο είναι από εκεί να προέρχεται ο παίκτης που θα κλείσει σύντομα. Διαβάστε περισσότερα.

Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι έχουν πάρει ήδη τον Τιμότεους Πούχατς, ανακοίνωσαν επίσημα τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ και σύντομα, αναμένεται να έχει τελειώσει και η τρίτη μεταγραφή τους στη διάρκεια του Ιανουαρίου! Συγκεκριμένα από το Τριφύλλι έχουν εντοπίσει τον βασικό τους στόχο για εξτρέμ και δεν αποκλείεται, σύντομα, να υπάρχουν οριστικές (θετικές) εξελίξεις.

Μπορεί σε αντίθεση με το όνομα του Αντούνα αυτή τη φορά να μην έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες, ωστόσο πρόθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να κάνουν την υπέρβαση με παίκτη, που θα μπορέσει με το... καλημέρα να κάνει τη διαφορά. Φυσικά, επειδή ξέρουμε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς σημασία δεν έχει μόνο το όνομα του ποδοσφαιριστή, αλλά το πόσο θα εξυπηρετήσει αυτά που θέλει ο Σέρβος προπονητής στο γήπεδο.

Μετά το "ναυάγιο" με τον Αντούνα οι ματιές του Παναθηναϊκού για ενίσχυση έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στην Ευρώπη και αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο είναι από εκεί να προέρχεται ο παίκτης που θα κλείσει σύντομα. Δεδομένα, πάντως, οφείλουμε ν' αναγνωρίσουμε πως σε σχέση με το καλοκαίρι π.χ., η ομάδα έχει τρέξει πολύ γρηγορότερα τον προγραμματισμό της. Το ημερολόγιο γράφει 12 Ιανουαρίου και ήδη, έχουν γίνει δύο κινήσεις στη χειμερινή αγορά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" ο Ράντονιτς- Σφαιρόπουλος, Λάσο, Κατσικάρης και... Πιτίνο- Φέρνει μεγάλο όνομα από NBA!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags