Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει... Ποντένσε ο Ολυμπιακός - "Βασικός στην 11αδα Μίτσελ - Αξίζει τα 4.5 εκατ., πολλοί τραυματισμοί"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-12 20:05:00

Φέρνει... Ποντένσε ο Ολυμπιακός- "Βασικός στην 11αδα Μίτσελ- Αξίζει 4.5 εκατ., πολλοί τραυματισμοί"

του Γιώργου Κτενά
Φέρνει... Ποντένσε ο Ολυμπιακός- "Βασικός στην 11αδα Μίτσελ- Αξίζει 4.5 εκατ., πολλοί τραυματισμοί"

Ακραίος που παίζει και φορ και θεωρούνταν ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα! Ποιο είναι το νέο όνομα που προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά από τους Πειραιώτες, το... ερυθρόλευκο παρελθόν του, η μέχρι τώρα καριέρα του και το μεγαλύτερο του πρόβλημα.

Ολυμπιακός - Ζόβανε Καμπράλ: Με τους Πειραιώτες έχει συνδεθεί, ξανά το τελευταίο διάστημα ο 24χρονος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς το ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρει ότι υπάρχει πρόταση προς τη Σπόρτινγκ για την απόκτησή του.

 Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήριο, που είναι διεθνής με την Εθνική του ομάδα, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του,

Το sportdog έψαξε, ρώτησε και έμαθε τα πάντα γύρω από την περίπτωσή του που είχε απασχολήσει ξανά το περασμένο καλοκαίρι, με τον Πέδρο Μαρτίνς, τότε, στην άκρη του πάγκου.

Ο Καμπράλ έπαιξε το πρώτο μισό της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου στην Σπόρτινγκ αλλά τον περασμένο χειμώνα πήγε για έξι μήνες δανεικός στη Λάτσιο. Φέτος δεν έχει αγωνιστεί παρά ελάχιστα στην Πορτογαλία με τη Σπόρτινγκ - Κώστας Ζάγκας και Γιάννης Γιαννούλας, δημοσιογράφοι που γνωρίζουν άριστα το πορτογαλικό και ιταλικό ποδόσφαιρο, αντίστοιχα, μας είπαν τα πάντα γύρω από την περίπτωσή του.

"Βγάζει διαρκώς τραυματισμούς - Βασικός στον Ολυμπιακό - Θυμίζει Ποντένσε"

"Στην Σπόρτινγκ δεν ήταν βασικός, για αυτό και τον έδωσαν στη Λάτσιο - Για να παίζει. Καλός παίκτης, όταν άρχισε την καριέρα του ήρθε ως καλό ταλέντο στην Σπότινγκ, αλλά έβγαζε τραυματισμούς διαρκώς και, μοιραία, δεν είχε σταθερή απόδοση. Αλλά είναι καλός τεχνίτης, ντριπλαδόρος, γρήγορος. Γενικά είναι καλός όταν δεν χτυπάει. Παίζει ως εξτρέμ αριστερά και δεξιά αλλά κυρίως αριστερά", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο Κ. Ζάγκας και στη συνέχεια πρόσθεσε για το αν μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό:

"Προφανώς και μπορεί να το κάνει, αρκεί να είναι υγιής και χωρίς τραυματισμούς. Γιατί μέχρι στιγμής έχει ταλαιπωρηθεί στην καριέρα του. Έχει ταλέντο, θυμίζει η περίπτωσή του τον Ποντένσε αλλά λίγο πιο κάτω".

Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι φαίνεται ότι προσέρε 3 εκατ. ευρώ αλλά η Σπόρτινγκ ζητούσε 4,5 εκατ.

"Μα είναι καλό παικτάκι, αν είχε πιο πολύ διάρκεια και σταθερότητα στο παιχνίδι του, θα ήταν πιο ακριβός. Χώνεται, έχει καλό σουτ, εκτελεί φάουλ. Θεωρώ ότι αξίζει τα 4,5 εκατ. που ζητάει η Σπόρτινγκ".

"Έπαιξε σέντερ φορ - Γκολ με τη Βερόνα - Μεγάλη καριέρα"

Από την πλευρά του, ο Γ, Γιαννούλας μάς μίλησε για τη θητεία του Καμπράλ στη Λάτσιο, στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν: "Δεν πρέπει να έπαιξε πάνω από τρία παιχνίδια, βασικός ήταν στο ματς με Ουντινέζε και στην τελευταία συμμετοχή του, εναντίον της Βερόνα, πέτυχε ένα γκολ. Ακραίος, τον είχε βάλει φορ όμως στο ματς με την Ουντινέζε γιατί δεν είχαν άλλον. Δεν έπαιξε καθόλου όμως. Παλαιότερα έγραφαν ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα, αλλά είναι 24 ετών και ακόμα δεν τον έχουμε δει. Πάντως δεν έχασε παιχνίδι λόγω τραυματισμού, τον άφηνε στον πάγκο ο προπονητής στη Λάτσιο, δεν ήταν τραυματίας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags