Facebook Pixel Ανατροπή με γκολάρες Λιάτσου ο Ολυμπιακός Β΄ - Φωνάζει η ΑΕΚ Β΄ για πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-13 16:57:00

Ανατροπή με γκολάρες Λιάτσου ο Ολυμπιακός Β΄ - Φωνάζει η ΑΕΚ Β΄ για πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανατροπή με γκολάρες Λιάτσου ο Ολυμπιακός Β΄ - Φωνάζει η ΑΕΚ Β΄ για πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ερυθρόλευκοι ανέτρεψαν το σκορ μέσα σε λίγα λεπτά το σκορ και πήραν τη νίκη με την Ένωση να φωνάζει για πέναλτι στο 85΄. Ο Ολυμπιακός από την άλλη θεωρεί ότι το 1-0 της ΑΕΚ δεν ήταν πέναλτι, αλλά φάουλ, εκτός περιοχής

Τρομερή ματσάρα με αρκετές συγκινήσεις το ΑΕΚ Β΄ - Ολυμπιακός Β΄ που έληξε 1-2, μιας και μέσα σε ένα ημίχρονο είδαμε ένα απευθείας γκολ με φαουλ, ένα πέναλτι, μια γκολάρα και τους ερυθρόλευκους να κάνουν ανατροπή!

Η Ένωση προηγήθηκε με πέναλτι του Χριστόπουλου, ωστόσο ο Λάτσιος μέσα σε λίγα λεπτά ανέτρεψε το σκορ με απευθείας φάουλ, αλλά και μια γκολάρα μετά από προσωπική ενέργεια!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πρώτο ματς για τον Ζίνι, τον 20χρονο Ανγκολέζο φορ που έχει φέρει η Ένωση!

Το ματς

Η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι στο 19΄, με τον Ολυμπιακό να διαμαρτύρεται πως αυτό έγινε εκτός περιοχής. Το πέναλτι έκανε ο Χρυσόπουλος στον Ε. Χριστόπουλο για την ΑΕΚ, με τον νεαρό φορ να σκοράρει για το 1-0 της ΑΕΚ Β΄ στο 22΄..

 

 Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 26΄ με φάουλ του Λιάτσου, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να μην έχει την καλύτερη δυνατή αντίδραση!

 

Το... κερασάκι για τον Ολυμπιακό το έβαλε με γκολάρα ο Λιάτσος κάνονοντας το 2-1 και σκοράροντας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Στο δεύτερο μέρος δεν είδαμε κάποιο γκολ! Μάλιστα, το δεύτερο ημίχρονο ήταν  αρκετά κακό ποιοτικά, μιας και έγιναν ελάχστες φάσεις. Ο Ολυμπιακός Β΄ κλείστηκε πίσω, ενώ η ΑΕΚ είχε την κατοχή, αλλά όχι την ουσία. Πάντως διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι σε κοντρόλ με το χέρι του Ιμπαγάσα στο 84΄.

 

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ Β' (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Παρράς, Ντάικο, Κάτσικας, Σταμούλης, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Γκολφίνος, Χριστόπουλος Ε., Χριστόπουλος Απ., Ζίνι

Ολυμπιακού Β': Παπαδούδης, Χρυσόπουλος, Καλογερόπουλος, Κατσουλίδης, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Λιάτσος, Κωστή, Μαρίνος, Καράκουτης, Βλαχομήτρος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags