Facebook Pixel Χάμες Ροντρίγκες: "Κεραυνός εν αιθρία" στον Ολυμπιακό: Δημοσίευμα για αποχώρηση του Χάμες - Εκεί υπογράφει!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-14 18:47:00

"Κεραυνός εν αιθρία" στον Ολυμπιακό: Δημοσίευμα για αποχώρηση του Χάμες - Εκεί υπογράφει!

Sportdog Team
"Κεραυνός εν αιθρία" στον Ολυμπιακό: Δημοσίευμα για αποχώρηση του Χάμες - Εκεί υπογράφει!

Ρεπορτάζ από το εξωτερικό κάνει λόγο για συμφωνία του παίκτη με άλλη ομάδα και διαπραγματεύσεις με τους Ερυθρόλευκους για την παραχώρησή του.

Χάμες Ροντρίγκες: Πριν δύο ημέρες οι Τούρκοι έφεραν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Κολομβιανό δημιουργικό χαφ και σήμερα το πάνε ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας λόγο για συμφωνία του παίκτη με την τουρκική ομάδα!

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της "Star.com.tr", ο Χάμες Ροντρίγκες φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με την Γαλατά για να συνεχίσει στην γειτονική χώρα την καριέρα του, με το ρεπορτάζ των Τούρκων να αποκαλύπτει ότι η διοίκηση της "τσιμ μπομ" βρίσκεται, ήδη, σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού, καθώς το συμβόλαιο του 31χρονου λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Το deal ανάμεσα σε Χάμες και Γαλατασαράι επιβεβαιώνει και η "AS" σε δημοσίευμά της, τονίζοντας ότι από μέρα σε μέρα η τουρκική ομάδα θα καταθέσει επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες, ενώ η Γαλατά φέρεται να έχει εξουσιοδοτήσει τον διάσημο μάνατζερ Ζόρζε Μέντες να τρέξει την υπόθεση.

Προς ώρας, από τον Ολυμπιακό τονίζεται ότι όχι μόνο ο παίκτης δεν πωλείται, αλλά υπάρχει και η πρόθεση να επεκταθεί η συμφωνία των δύο πλευρών για ένα ακόμη χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Φέτος με τη φανέλα των Πειραιωτών, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μετράει 13 συμμετοχές με τρία γκολ και δύο ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος συναγερμός στον Ολυμπιακό - Πασίγνωστη ομάδα ενδιαφέρεται για Χάμες Ροντρίγκες (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags