Facebook Pixel Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος - Ολυμπιακός: Όταν πανηγύρισε γκολ του Ολυμπιακού! Χειραψία με Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-16 13:44:00

Όταν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος πανηγύρισε γκολ του Ολυμπιακού! Χειραψία με Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Όταν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος πανηγύρισε γκολ του Ολυμπιακού! Χειραψία με Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Ποιον αγώνα παρακολούθησε ο Γλυξμπουργκ στο γήπεδο της ομάδας του Πειραιά και τι συνέβη στο ματς.

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντινού είναι το θέμα που μονοπωλεί την επικαιρότητα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023. Στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη συνέρρευσε πλήθος κόσμου, καθώς η σορός τέθηκε σε λαϊκό προσκήνυμα. Είναι ενδεικτικό ότι λίγο πριν τις 8:30 το πρωί, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, στην ουρά βρίσκονται περισσότεροι από 1.300 άτομα, η οποία κατέληγε στη Μητροπόλεως στο ύψος της Καπνικαρέας, σχεδόν, δηλαδή, στην πλατεία Μοναστηρακίου. Η Μητρόπολη εκτός από τους... γαλαζοαίματους, στεμμένους και μέλη βασιλικών οικογενειών από την Ευρώπη, αλλά και από χώρες της Μέσης Ανατολής, είχε και ελληνικές παρουσίες.

Αυτά βέβαια θα τα διαβάσετε σε άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες! Στο Sportdog ψάχνει πάντα την αθλητική πληροφορία. Εξάλλου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν λάτρης του αθλητισμού. Μην ξεψνάμε, ότι είχε ανδειχθεί χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα, το 1960, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης.

Η τελευταία φορά που ο βασιλιάς Κωνσταντίνος εθεάθη σε ελληνικό γήπεδο ήταν στις 15 Μαρτίου 2012, όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τη Μέταλιστ, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Europa League. Ο τέως βασιλιάς είχε επισκεφτεί εκείνες τις ημέρες την Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του και άδραξε την ευκαιρία, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις σουίτες του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα πανηγύρισε όρθιος, όταν ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 15' με το γκολ του Μαρκάνο! Η παρουσία του εκλιπόντος όμως δεν είχε φέρει γούρι στην ομάδα του Πειραιά. Οι Ουκρανοί το γύρισαν στο τέλος του αγώνα και πήραν τη νίκη (81′ Βιγιάγκρα, 87′ Ντέβιτς), αποκλείοντας τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ήταν καλύτεροι, είχαν δύο δοκάρια με Μιραλάς (4') και Τοροσίδη (21') και πολλές ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να του δώσουν την πρόκριση, ενώ υπήρξαν αναγκαστικές αλλαγές λόγω των τραυματισμών των Ιμπαγάσα και Μανιάτη, οι οποίες στοίχισαν στο παιχνίδι και στον τρόπο αντιμετώπισής του

Από τα φωτογραφικά κλικ που έκλεψαν τις εντυπώσεις από το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν χωρίς αμφισβήτηση του βασιλιά Κωνσταντίνου με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θυμηθείτε το παιχνίδι:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags