Facebook Pixel Άρης: "Βόμβες" από παλαίμαχο του Άρη για τη διαιτησία - "Δεν αντιμετωπίζεται σαν μεγάλη ομάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-16 18:54:00

"Βόμβες" από παλαίμαχο του Άρη για τη διαιτησία - "Δεν αντιμετωπίζεται σαν μεγάλη ομάδα"

Sportdog Team
"Βόμβες" από παλαίμαχο του Άρη για τη διαιτησία - "Δεν αντιμετωπίζεται σαν μεγάλη ομάδα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι οι διαιτητές δεν σέβονται τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ντίνος Μπαλλής: Ο παλαίμαχος παίκτης των Κίτρινων μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό Άρη και την εικόνα του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις που υπάρχουν στα παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Γενικά για την ομάδα, οι δύο ήττες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό την απομάκρυναν από την τετράδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή, ο προπονητής ακόμη ψάχνεται και θέλει δουλειά. Ο Άρης μπορεί να έχει και δέκα πόντους διαφορά στο τέλος από τον Βόλο. Τερμάτισε δύο φορές στην τριάδα τα τελευταία χρόνια, είναι μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις την ΑΕΚ στην έδρα της, ίσως είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Ο Άρης έχασε έδαφος, αλλά έχει δρόμο ακόμη με τα πλέι οφ. Δεν γνωρίζουμε πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες από εδώ και πέρα λόγω του Μουντιάλ. Μπορεί να βγει στο τέλος αυτό. Τέσσερις ομάδες δείχνουν -άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο- φαβορί για τον τίτλο.»

Για τον Καμαρά ανέφερε: «Δεν ξέρω αν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για να μην παίζει. Πέρσι λέγαμε δεν παίζει ο Καμαρά, δεν βάζει γκολ ο Άρης. Δεν νομίζω να μην είναι έτομος, ίσως είναι η χρυσή δικαιολογία ότι δεν είναι έτοιμος. Πιθανόν να μην του επιτρέπουν να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και να του επιτρέπουν στο κύπελλο. Εικάζω ότι αν ήμουν Ολυμπιακός δεν θα τον ήθελα απέναντί μου. Αν δεν τον χρησιμοποιήσει ούτε την Τετάρτη φαίνεται ότι υπάρχει κάποια συμφωνία. Εγώ θα προτιμούσα ψηλό σέντερ φορ, γιατί από το κέντρο και μπροστά είμαστε κοντή ομάδα.»

Για το θέμα του Μαντσίνι: «Δεν θέλω να φύγει γιατί δεν υπάρχει άλλος ποιοτικός στη θέση του. Ενώ είχε Γκάμα και άλλους τώρα στένεψαν τα περιθώρια. Δεν ξέρω αν ο Πάλμα μπορεί να παίξει εκεί γιατί μου φαίνεται πιο πολύ σαν δεύτερος φορ. Μακάρι να είχα τον καλό Φετφατζίδη.»

«Ο κ. Καρυπίδης πρέπει να προστατέψει την ομάδα έξω από το γήπεδο, βλέπουμε κατά συρροή αδικίες κατά της ομάδας μου. Οι τέσσερις πρώτες μεγάλες ομάδες αντιμετωπίζονται έτσι, τον Άρη δεν τον αντιμετωπίζουν σαν μεγάλη ομάδα. Πρέπει η διοίκηση Καρυπίδη να δει το θέμα διαιτησία.», είπε ο Ντίνος Μπαλλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: No1 φαβορί η ΑΕΚ, Νο2 ο Ολυμπιακός - Δεν είναι μόνο... πεναλτιακός, αλλά και εκπαιδευμένος από Ιβάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags