Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ένα κλικ παραπάνω ο Παναθηναϊκός - Σπόραρ όπως Σισέ - Δύσκολο αυτό που κάνει ο Ιωαννίδης"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-16 18:28:00

"Ένα κλικ παραπάνω ο Παναθηναϊκός - Σπόραρ όπως Σισέ - Δύσκολο αυτό που κάνει ο Ιωαννίδης"

του Γιώργου Κτενά
"Ένα κλικ παραπάνω ο Παναθηναϊκός - Σπόραρ όπως Σισέ - Δύσκολο αυτό που κάνει ο Ιωαννίδης"

Η δουλειά του Γιοβάνοβιτς, τα τρία παιχνίδια με ΠΑΟΚ και η μάχη του τίτλου. Ο Αντώνης Πετρόπουλος μιλάει στο Sportdog.gr για την φετινή πορεία του Τριφυλλιού, τη νίκη στα Γιάννινα, αλλά και τα ντέρμπι που ακολουθούν.

Παναθηναϊκός: Στη νίκη του Τριφυλλιού στα Γιάννινα, έστω και στο τέλος του ματς, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Αντώνης Πετρόπουλος, παλαίμαχος άσος του συλλόγου.

Τι είπε για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά και ποια είναι η άποψή του για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

"Δεν τα παρατάει ο Παναθηναϊκός - Αβαντάζ για τη συνέχεια - Αυτό ισχύει για ΠΑΟΚ"

"Ο Παναθηναϊκός το ήθελε το ματς, το κέρδισε στο τέλος - Γενικά έχει κερδίσει πολλά ματς προς το τέλος του αγώνα, κι αυτό δείχνει ότι δεν τα παρατάει η ομάδα. Αυτό δίνει και καλύτερη ψυχολογία στην ομάδα, τώρα ετοιμάζονται για το Κύπελλο και γενικά το ζητούσε, το πήρε και διατήρησε την απόσταση ασφαλείας. Μέχρι τώρα τα διπλά σε δύσκολες έδρες το παίρνει", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Υπήρχαν κάποιες γκέλες, αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό κάπου θα έχει και απώλειες. Τώρα έκανε ένα διπλό και δείχνει ότι έχει αβαντάζ για τη συνέχεια. Στα επόμενα ματς θα δείξει τι άλλο υπάρχει".

Πώς σχολιάζεις τα τρία ματς με τον ΠΑΟΚ;

"Είναι ντέρμπι, και οι προπονητές και οι παίκτες γνωρίζονται, θεωρώ ότι όποιος είναι σε καλύτερη μέρα θα πάρει προβάδισμα στο Κύπελλο. Γενικά όποιος είναι σε καλύτερη διάθεση θα έχει και προβάδισμα".

"Ένα κλικ παραπάνω ο Παναθηναϊκός - Αυτό δίνει ο Γιοβάνοβιτς - Σπόραρ όπως Σισέ"

Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

"Ως Αντώνης Πετρόπουλος το πιστεύω και το θέλω αλλά έχουμε δρόμο ακόμα και έχουν δείξει ότι πηγαίνουν τα τελευταία χρόνια ένα κλικ πάνω κάθε σεζόν. Εφόσον λειτουργεί σωστά ο οργανισμός του Παναθηναϊκού, προφανώς θα παίξει για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι στο παιχνίδι, υπάρχουν και τα πλέι οφ, πρέπει να είσαι καλός και εκεί. Οι ομάδες δείχνουν ότι πλησιάζουν και θεωρώ ότι θα είναι όλες κοντά για να χτυπήσουν στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ με την αλλαγή προπονητή έχει θετικό πρόσωπο και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά αλλά τωρα παίρνει τα ματς που πρέπει να πάρει και ο ΠΑΟΚ που έχει χάσει βαθμούς στην έδρα, πιστεύει ακόμα ότι μπορεί να τα καταφέρει"

Η άποψή σου για τον Γιοβάνοβιτς;

"Ο Γιοβάνοβιτς δίνει μια ηρεμία γιατί λειτουργεί καλά, γιατί ο προπονητής παίρνει αυτό που πρέπει από όλους τους παίκτες του".

Tέλος, ποιο είναι το σχόλιο για τους δύο επιθετικούς, Ιωαννίδη και Σπόραρ;

"Ο Ιωαννίδης είναι όπως ήμουν εγώ με τον Σισέ, είναι πολύ δύσκολο να έρχεσαι από τον πάγκο και να σκοράρεις. Αλλά είναι σε καλό τάιμινγκ το παιδί. Αλλά και ο Σπόραρ είναι έμπειρος, δείχνει ότι μπορεί να βάλει γκολ, υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, θα μπορούσαν να παίξουν και μαζί κάποια στιγμή γιατί είναι σε καλό φεγγάρι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: No1 φαβορί η ΑΕΚ, Νο2 ο Ολυμπιακός - Δεν είναι μόνο... πεναλτιακός, αλλά και εκπαιδευμένος από Ιβάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags