Facebook Pixel ΑΕΚ για… Κοβάσεβιτς - "Πρώτος σκόρερ, θέλουν τουλάχιστον 3 εκατομμύρια - Κίνηση αν φύγει ο Λιβάι"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-16 19:12:00

ΑΕΚ για… Κοβάσεβιτς - "Πρώτος σκόρερ, θέλουν τουλάχιστον 3 εκατομμύρια - Κίνηση αν φύγει ο Λιβάι"!

του Γιώργου Κτενά
ΑΕΚ για… Κοβάσεβιτς - "Πρώτος σκόρερ, θέλουν τουλάχιστον 3 εκατομμύρια - Κίνηση αν φύγει ο Λιβάι"!

Μία εξαιρετική περίπτωση - και ακριβή - επιθετικού στη λίστα της Ένωσης! Γιατί δεν είναι Αραούχο, η σύγκριση με τον Φαν Βέερτ και το εξαιρετικό ξεκίνημά του στη σεζόν.

ΑΕΚ - Μίκαελ Φρέι: Το όνομα του διεθνή Ελβετού επιθετικού βρέθηκε στο ρεπορτάζ τής Ένωσης ως μια λύση για την επίθεση που μπορεί να δώσει πολλά και εύκολα γκολ.

Το ζήτημα, βέβαια, είναι κατά πόσο χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης η ομάδα, δεδομένου ότι με τον Αραούχο, τον Λιβάι Γκαρσία και τον Φαν Φέερτ οι Κιτρινόμαυροι είναι καλυμμένοι. Ειδικά από τη στιγμή που ο Φαν Φέερτ και ο Φρέι έχουν πολύ κοντά στοιχεία.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Στέφανο Γιωτάκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στο Βέλγιο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον άσο της Αντβέρπ.

"Για αυτό έμεινε στον πάγκο - Παίζει σαν τον Φαν Φέερτ - 3+ εκατ. ευρώ - Είναι σαν τον Κοβάσεβιτς"

"Είχε αρχίσει πολύ καλά τη σεζόν, ήταν βασικός, πρώτος σκόρερ, η Αντβέρπ έκανε το 9 στα 9. Σκόραρε ακατάπαυστα, αλλά ο προπονητής έφερε δικό του παίκτη και του πήρε τη θέση σταδιακά. Τελικά έχασε τη θέση στην 11άδα και μένει στον πάγκο πια", σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog.

Πώς παίζει ο Φρέι;

"Είναι traget man, όπως ο Φαν Φέερτ, δεν είναι σαν τον Λιβάι ή τον Αραούχο. Το στιλ του θυμίζει τον Φαν Φέερτ, βαρύ κορμί, ίδια κατηγορία είναι Φαν Φέερτ, που έκανε καριέρα στην Ολλανδία σε ομάδες μικρής δυναμικότητας".

Ποιο ποσό χρειάζεται για να τον αποκτήσει η ΑΕΚ;

"Να δώσει τόσα λεφτά για παίκτη από τη στιγμή που παίζει με Αραούχο και Λιβάι, να δώσει στην καλύτερη περίπτωση 3 εκατ. ευρώ γιατί; Μπορεί να πάει στην Ολλανδία, άλλωστε, εκτός αν τον θέλει η ΑΕΚ επειδή μπορεί να φύγει ο Λιβάι. Σε αυτή την ΑΕΚ που παίζει με τον Αλμέιδα γρήγορο ποδόσφαιρο, με τρέξιμο, ο Φρέι είναι σαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν το πίστευε ούτε ο Βαρούχας - Δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι στην ΑΕΚ - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags