Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης: Ατακάρες Ντέμη - "Η καλύτερη ΑΕΚ με Παναιτωλικό - Αυτός θα είναι η νέα... μεταγραφή"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-16 21:46:00

Ατακάρες Ντέμη - "Η καλύτερη ΑΕΚ με Παναιτωλικό - Αυτός θα είναι η νέα... μεταγραφή"

Sportdog Team
Ατακάρες Ντέμη - "Η καλύτερη ΑΕΚ με Παναιτωλικό - Αυτός θα είναι η νέα... μεταγραφή"

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εξέφρασε την άποψη ότι η Ένωση πραγματοποίησε κόντρα στον Παναιτωλικό την καλύτερη, ίσως, φετινή της εμφάνιση. Τι είπε για Αραούχο, Σιμάνσκι και Τσούμπερ.

 

ΑΕΚ: Για το καλύτερο, ίσως, φετινό ματς της Ένωσης έκανε λόγο ο Ντέμης Νικολαΐδης, σχολιάζοντας την εικόνα της «Ένωσης» στη νίκη της με σκορ 4-1 επί του Παναιτωλικού στην OPAP Arena.

«Ίσως το καλύτερο ματς που έκανε η ΑΕΚ φέτος», είπε ο Ντέμης στην εκπομπή του στη NOVA, τονίζοντας: «Ήταν καλύτερο από τον Ιωνικό, πιο καλούς συνδυασμούς, εξακολουθούσε να έχει συνοχή όταν άλλαξε και τους τέσσερις μπροστά».

Και συνέχισε: «Η ΑΕΚ δεν σταμάτησε να παράγει ευκαιρίες όταν άλλαξε και τους τέσσερις μπροστινούς, θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Η ΑΕΚ έπαιξε καταπληκτικά, ένα ματς που χαίρεσαι να βλέπεις». Αναφέρθηκε, δε, στο γκολ, που πέτυχε ο Αραούχο: «Πέτυχε τρομερό γκολ με το αριστερό, τα καλύτερα γκολ τα έχει βάλει με το αριστερό ο Αραούχο». 

«Ήταν πολύ καλός ο Γιόνσον, για μένα ο Σιμάνσκι δεν μπορεί να λείπει από την ενδεκάδα, με τίποτα ούτε και ο Πινέδα», υπογράμμισε σπεύδοντας να υπογραμμίσει την καλή απόδοση των Ρότα και Χατζισαφι. 

«Ήταν μία ΑΕΚ, που βλέπαμε πριν το Μουντιάλ, σε εξελιγμένη κατάσταση, με την ίδια ένταση», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης, ο οποίος σχολίασε και τον Τσούμπερ: «Ο Τσούμπερ βρίσκεται σε δύο φάσεις για γκολ στο ματς, θα είναι σαν καινούρια μεταγραφή. Θα βοηθήσει πολύ», ενώ για τον Άμραμπατ τόνισε: «Ο Άμραμπατ ήταν πάλι πολύ καλός, έκανε καταπληκτικές σέντρες».

Καταλήγοντας, είπε: «Ήταν σε πολύ καλή μέρα η ΑΕΚ χθες, ήταν δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Είχε συχνότητα μοιράζοντας το παιχνίδι αριστερά και δεξιά. Ήταν εξαιρετική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι οριστικό: "Σκάει" επιστροφή Έλληνα άσου στην ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags