Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκέψεις Μίτσελ για αλλαγές στο Κύπελλο - Ποιοι διεκδικούν θέση στην 11άδα - Βασικός ο Τζολάκης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-17 11:39:00

Σκέψεις Μίτσελ για αλλαγές στο Κύπελλο - Ποιοι διεκδικούν θέση στην 11άδα - Βασικός ο Τζολάκης!

Sportdog Team
Σκέψεις Μίτσελ για αλλαγές στο Κύπελλο - Ποιοι διεκδικούν θέση στην 11άδα - Βασικός ο Τζολάκης!

Σε rotation αναμένεται να προχωρήσει ο Ισπανός προπονητής των Ερυθρόλευκων εν όψει του αυριανού (18/1, 19:00) αγώνα για το Κύπελλο κόντρα στον Άρη.

Αρκετές αλλαγές έχει στο μυαλό του να κάνει ο Μίτσελ στο προσεχές ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Σύμφωνα με το "Φως των Σπορ", ο Κωνσταντίνος Τζολάκης αναμένεται να πάρει γάντια βασικού από τον προπονητή του, αντί του Πασχαλάκη, χωρίς βέβαια να είναι ο μόνος αναπληρωματικός ο οποίος θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Εκτός από τον Τζολάκη, θέση βασικού στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Σαμασέκου, Ελ Αραμπί, Μασούρας και Γκάρι Ροντρίγκεζ, ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο ροτέισον του Ισπανού.

Το πρόγραμμα είναι βεβαρημένο για τον Ολυμπιακό μέσα στον Ιανουάριο καθώς καλείται να δώσει 4 παιχνίδια σε 11 μέρες αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης και για αυτό το λόγο ο Μίτσελ θέλει να φρεσκάρει την ενδεκάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαγκιά" Μίτσελ με Φορτούνη - Αποκάλυψη για τον… τελειωμένο Μασούρα - Ανατροπή με Πασχαλάκη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags