Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: "Βόμβες" Μαρινάκη - "Θα σας μαζέψει εισαγγελέας, διακοπή πρωταθλήματος - Ξεπέρασαν Παπουτσέλη"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-17 18:03:00

"Βόμβες" Μαρινάκη - "Θα σας μαζέψει εισαγγελέας, διακοπή πρωταθλήματος - Ξεπέρασαν Παπουτσέλη"!

Sportdog Team
"Βόμβες" Μαρινάκη - "Θα σας μαζέψει εισαγγελέας, διακοπή πρωταθλήματος - Ξεπέρασαν Παπουτσέλη"!

"Είστε όλοι τενεκέδες, ούτε στην εποχή του Θωμά Μητρόπουλου αυτά"! Με παρέμβασή του στην Εκτελεστική της ΕΠΟ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε εκ νέου την παραίτηση της διοίκησης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρενέβη μέσω τηλεδιάσκεψης στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και επιτέθηκε με "σκληρές" εκφράσεις στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έβαλε κατά της ΕΠΟ για το θέμα της διαιτησίας, ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης πρέπει να διακόψει το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Έχετε κάνει την ΕΠΟ τενεκεδούπολη. Τι σημαίνει τενεκεδούπολη; Μια πόλη από τενεκέδες, για να χρησιμοποιήσω μια λέξη, που χρησιμοποιεί και ο προστάτης σας, ο Μελισσανίδης. Μην χαίρεστε εκεί μέσα όλοι σας, θα μπει εισαγγελέας και θα σας μαζέψει. Τον ανθρωπάκο αυτό γιατί τον διώξατε (εννοεί τον υπάλληλο της ΕΠΟ, Κολιολιό).

Κύριε Αλεξίου σε άλλο κόσμο ζείτε; Δεν υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία από άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Στη SL2 αυτά που γίνονται, δεν γίνονταν ούτε επί Θωμά Μητρόπουλου. Λένε για τον Παπουτσελη, αλλά τον ξεπέρασε αυτός που έδωσε το πέναλτι στον αγώνα με την ΑΕΚ Β. Όλα γίνονται για να λυμαίνονται ο Λεουτσάκος, οι Γιαννακηδες, οι Πρίτσες, όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες. Κατάντια, δεν ντρέπεστε; Παραιτηθείτε να μπει ΠΔΕ να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Δεν έπρεπε να γίνει διαγωνισμός για θέση εκτελεστικού διευθυντή; Ο Αυγενάκης είναι θεατής, θα έπρεπε να σταματήσει το πρωτάθλημα της SL2».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαρούτι" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απάντησαν σε Μαρινάκη - "Έχει διοίκηση η ΕΠΟ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags