Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο ηγέτης-εξτρέμ που ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς - 10 γκολ και 7 ασίστ - Υπέρβαση από Αλαφούζο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-18 10:00:00

Αυτός είναι ο ηγέτης-εξτρέμ που ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς - 10 γκολ και 7 ασίστ - Υπέρβαση από Αλαφούζο!

του Νίκου Στεργίου
Αυτός είναι ο ηγέτης-εξτρέμ που ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς - 10 γκολ και 7 ασίστ - Υπέρβαση από Αλαφούζο!

Ο Ιβάν τον ξέρει καλά κι έδωσε το "οκ", πρέπει όμως να σπάσει συμβόλαιο. Οι Πράσινοι φουλάρουν για τη μεγάλη μεταγραφή του ακραίου, που θα έρθει για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και να πάρει τη φανέλα σπίτι και όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος προπονητής έχει ξεχωρίσει μία δύσκολη περίπτωση.

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το εξτρέμ που πρέπει να πάρει ο Παναθηναϊκός ώστε να καλύψει το κενό από τον τραυματισμό του Αϊτόρ, μιας και η συγκεκριμένη απουσία έχει βάλει αρκετά προβλήματα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στην τελική προσπάθεια των Πρασίνων.

Οι υποψήφιοι στόχοι των Πρασίνων βγαίνουν με το... σταγονόμετρο από το εσωτερικό της ομάδας, όμως πριν μερικές ημέρες ακούστηκε έντονα ότι το Τριφύλλι έχει στο στόχαστρό του τον εξτρέμ της Σλάβια Πράγας, Οντρέι Λινγκρ. Μάλιστα ο Σέρβος τεχνικός των Πρασίνων ξέρει πολύ καλά τον 24χρονο Τσέχο, μιας και το καλοκαίρι τον είχε αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό του Conference League, με τον ηγέτη της Σλάβια να παίζει κατά ανάγκη στην κορυφή της επίθεσης, λόγω των απουσιών που υπήρχαν, χωρίς να βρει δίχτυα.

Ο Λινγκρ είναι στην ομάδα της Πράγας από το καλοκαίρι του 2020, όταν η Σλάβια είχε δώσει 450.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, σε μια κίνηση που μόνο συμφέρουσα τελικά ήταν. Ο 24 χρόνος, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024, έχει καταφέρει σε δύο χρόνια να εκτοξεύσει τις μετοχές του, μιας και η αξία του από το ένα εκατομμύριο, έχει φτάσει σήμερα στα 4 έχοντας όντας στο... ζενίθ της, μέχρι στιγμής. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με την παρουσία του Λινγκρ στην Σλάβια, μιας και σε 117 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μετράει 33 γκολ και 10 ασίστ, ενώ την φετινή σεζόν έχει 26 παρουσίες στην ενδεκάδα, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας βρει δίχτυα 10 φορές και έχοντας μοιράσει 7 ασίστ.

Μάλιστα η παρουσία του με την ομάδα του, είχε σαν αποτέλεσμα από τον Μάρτιο του 2022 να γίνει διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τσεχίας, που έχει αγωνιστεί πέντε φορές από τότε, με τους φίλους της Σλάβια να τον θεωρούν, όχι άδικα τον ηγέτη της ομάδας τους. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε ο 24χρονος Τσέχος είναι ένας παίκτης από το πάνω... ράφι που σίγουρα θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα η μετακίνησή του στους Πρασίνους θα ολοκληρωθεί, μιας και τόσο ο μάνατζέρ του, όσο και ο τεχνικός της Σλάβια σε δηλώσεις τους αναφέρουν ότι το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ο Τσέχος στην συγκεκριμένη στιγμή θα ήταν να μείνει στην Τσεχία. Βέβαια όσο το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου είναι... ανοιχτό, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και ειδικά από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής είναι επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται 80 εκατομμύρια ελληνική ομάδα - Στην Αθήνα πρόσωπο-κλειδί για την κηδεία του τέως Βασιλιά!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags