Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θέλει να φύγει top όνομα του ΠΑΟΚ - Αλλάζει όλος ο σχεδιασμός των μεταγραφών - Έρχεται μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-18 13:15:00

Θέλει να φύγει top όνομα του ΠΑΟΚ - Αλλάζει όλος ο σχεδιασμός των μεταγραφών - Έρχεται άμεσα παίκτης

του Λάζαρου Γεωργίδη
Θέλει να φύγει top όνομα του ΠΑΟΚ - Αλλάζει όλος ο σχεδιασμός των μεταγραφών - Έρχεται άμεσα παίκτης

Μία αποχώρηση που φέρνει σημαντικές αλλάγες και ένα καλό συμβόλαιο. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου που... ψάχνεται ήδη για την επόμενη ομάδα του, γιατί δεν παίζει όσο θα ήθελε φέτος και πώς η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να «βοηθήσει» τους Θεσσαλονικείς.
 

ΠΑΟΚ: Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεταγραφικό πλάνο τοy Δικέφαλου, καθώς μετά από την έλευση του Τάισον οι Θεσσαλονικείς έχουν στον προγραμματισμό τους να αποκτήσουν ακόμα έναν επιθετικό.

Το ρεπορτάζ από τη συμπρωτεύουσα αναφέρει ότι οι άνθρωποι του κλαμπ περιμένουν τα "κοψίματα" από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς σε αυτή τη φάση δεν φαίνεται να υπάρχει η δυνατότητα ΄για να δοθούν χρήματα για την έλευση ενός παίκτη - Ναι, μεν, θα πληρωθεί το συμβόλαιό του, αλλά δεν θα δοθούν χρήματα για να έρθει.

Πώς θα μπορούσε να αλλάξει αυτό; Με την αποχώρηση του Γιασμίν Κούρτιτς από το ρόστερ! Το καλοκαίρι του 2021 αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. Την περσινή σεζόν ο Σλοβένος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας, ενώ συνολικά με τον Δικέφαλο μετράει 63 συμμετοχές, 21 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Πώς από μια τόσο παραγωγική σεζόν έφτασε, τώρα, να μην είναι στα βασικά πλάνα του Λουτσέσκου; Το ζήτημα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει χώρος στη βασική 11άδα του Δικέφαλου για τον Κούρτιτς (αντιμετωπίζει και κάποιο πρόβλημα στο γόνατο), ενώ ήδη από την ομάδα έχουν ενημερωθεί οι εκπρόσωποί του ότι να βρεθεί ομάδα, δεν θα υπάρξει πρόβλημα για να αποχωρήσει.

Γιατί ο δανεισμός του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, άρα εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει μέλλον στην ομάδα. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι το συμβόλαιό του είναι οπισθοβαρές, δηλαδή το μεγαλύτερο ποσό θα το λάβει στο δεύτερο μισό της σεζόν, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να προχωρήσουν σε ένα βελούδινο διαζύγιο.

Γιατί και ο ίδιος ο Κούρτιτς φαίνεται ότι επιδιώκει να βρεθεί μια λύση που να τον καλύπτει, καθώς αφενός το περασμένο καλοκαίρι ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία, αφετέρου δεν είναι και η καλύτερη λύση για την καριέρα του να δει το δεύτερο μισό τής μεταγραφικής περιόδου από τον πάγκο. Γιατί το βασικό rοtation του Δικέφαλου δύσκολα θα τον ξαναδούμε. 
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται 80 εκατομμύρια ελληνική ομάδα - Στην Αθήνα πρόσωπο-κλειδί για την κηδεία του τέως Βασιλιά!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags