Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: Τα φέρνουν όλα τούμπα Μασούρας και Γκάρι - Άλλαξε το ματς ο... τελειωμένος - "Μαγκιά" Ανδρούτσου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-18 21:29:00

Τα φέρνουν όλα τούμπα Μασούρας και Γκάρι - Άλλαξε το ματς ο... τελειωμένος - "Μαγκιά" Ανδρούτσου!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα φέρνουν όλα τούμπα Μασούρας και Γκάρι - Άλλαξε το ματς ο... τελειωμένος - "Μαγκιά" Ανδρούτσου!

Τα κέρδη του Μίτσελ από το μεγάλο ρίσκο που πήρε και οι μεταγραφές. Ποιοι ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν στην... πειραματική ομάδα των Πειραιωτών απέναντι στους Θεσσαλονικείς, ποιοι έστειλαν μήνυμα στον προπονητή τους με την εμφάνισή τους και ποιος έκανε τη διαφορά, παρότι αγωνίστηκε ελάχιστα.

Ολυμπιακός - Άρης: Ο Μίτσελ γνώριζε πως το να παρατάξει τα "δεύτερα" κόντρα στους βασικούς του Άρη θα ήταν ρίσκο, αλλά παρ' όλα αυτά επέλεξε να το πάρει και δικαιώθηκε. Συνεπώς, είναι δεδομένο ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν περίμενε η ομάδα του να εντυπωσιάσει και θα ήταν ευχαριστημένος με τη νίκη, με όποιον τρόπο κι αν αυτή ερχόταν.

Έστω και με... πειραματική ενδεκάδα, οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να επικρατήσουν 1-0 και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, έχοντας παράλληλα ως κέρδος ορισμένους παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Σίγουρα οι δύο που τράβηξαν την προσοχή περισσότερο ήταν οι Ανδρούτσος και Γκάρι Ροντρίγκες, μιάς και συνεργάστηκαν άψογα στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο πρώτος τα έδωσε όλα σε ακόμα ένα ματς και απέδειξε γιατί εξακολουθεί να λογίζεται ως πολύτιμη μονάδα από τον Μίτσελ. Όταν ένας παίκτης με τις παραστάσεις του Βρσάλικο... πέρασε και δεν ακούμπησε στον Ολυμπιακό, καταλαβαίνει κανείς το γιατί ακόμα και ο ρόλος του back-up -πίσω από τον Ροντινέι- αποτελεί μεγάλο παράσημο για τον Ανδρούτσο.

 

Όσο για τον Γκάρι, απέναντι στον Άρη κατέγραψε την καλύτερή του εμφάνισή μετά από καιρό. Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά κυρίως το ότι αποτέλεσε τον πιο δραστήριο παίκτη των Πειραιωτών και ήταν μέσα στις περισσότερες επικίνδυνες φάσεις της ομάδας του. Στο προηγούμενο ματς με τον Άρη ήταν ο Μασούρας που πρωταγωνίστησε  και στο αποψινό τον διαδέχθηκε ο Ροντρίγκες. Φαίνεται πως αμφότεροι επιδιώκουν να δώσουν απαντήσεις και να παλέψουν για τη θέση τους, την ώρα που οι Ερυθρόλευκοι έχουν ως μεταγραφικό στόχο την προσθήκη ενός εξτρέμ.

Χαμόγελα προκάλεσε επίσης στον Μίτσελ η παρουσία των Παϊτίμ Κασάμι και Ντιαντιέ Σαμασέκου στον άξονα. Ο πρώτος έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Κύπελλο (σ.σ. είχε πολύ καλή απόδοση και κόντρα στον Ατρόμητο) και ουσιαστικά λογίζεται ως... χειμερινή μεταγραφή, αφού δεν αγωνίστηκε καθόλου στο πρώτο μισό της σεζόν. Αντίστοιχα, ο δεύτερος ανεβαίνει διαρκώς το τελευταίο διάστημα μετά από ένα πολύ "χλιαρό" ξεκίνημα, όντας πλέον μία ακόμα ποιοτική συμπληρωματική λύση για το κέντρο.

Μετά από καιρό είδαμε και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να γίνεται επιδραστικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Έπαιξε για περίπου 15 λεπτά και η είσοδός του στο ματς βοήθησε στο να ισορροπήσουν το ματς οι Πειραιώτες στα τελευταία λεπτά, σε ένα χρονικό διάστημα που ο Άρης πίεσε έντονα (είχε και δοκάρι στο 79'). Όχι μόνο αυτό, αλλά πάτησε και την αντίπαλη περιοχή, φτάνοντας κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, ήταν όμως εκεί στη μοναδική φάση που χρειάστηκε, κάνοντας μεγάλη απόκρουση στο 80'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται 80 εκατομμύρια ελληνική ομάδα - Στην Αθήνα πρόσωπο-κλειδί για την κηδεία του τέως Βασιλιά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags