Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Προπονητής κόσμημα για την Ελλάδα ο Γιοβάνοβιτς - Η απάντηση... παράδειγμα για όλους!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-19 16:04:00

Προπονητής κόσμημα για την Ελλάδα ο Γιοβάνοβιτς - Η απάντηση... παράδειγμα για όλους!

του Νίκου Στεργίου
Προπονητής κόσμημα για την Ελλάδα ο Γιοβάνοβιτς - Η απάντηση... παράδειγμα για όλους!

Ο έμπειρος τεχνικός κάθε φορά μας δείχνει πόσο... χρειάζεται η χώρα μας ακόμη και τα αυτονόητα πράγματα!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0 το βράδυ της Τετάρτης σε ένα ματς που το μεγαλύτερο μερίδιο ευθήνης, βάσει της εικόνας του, το είχε ο Βαγιαννίδης. Τι πιο εύκολο, λοιπόν, για έναν προπονητή, από το να...στοχοποιούσε, έστω και διακριτικά τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή; 

Ε αυτό δεν ισχύει για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Ο Σέρβος τεχνικός έχει αποδείξει και συνεχίζει να μας δείχνει ότι είναι ένας προπονητής κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα και πως ξεχωρίζει με το ήθος που έχει.

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση που του έγινε έδειξε πως θα έπρεπε να απαντάει ο κάθε προπονητής: 

"Είναι φυσιολογικό ένα νεαρό παιδί αν κάνει λάθος να στεναχωρηθεί. Δεν παίζει ρόλο. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθος. Μπορεί και αυτός. Δεν επηρεάζει την προσπάθεια που κάνει για να καθιεωρωθεί στην ομάδα. Όλοι μπορεί να κάνουν λάθη, γιατί να μην μπορεί να κάνει αυτός".

Kοινώς, όχι μόνο δεν χρέωσε την ήττα στον νεαρό άσο, αλλά διαβεβαίωσε πως αυτό δεν θα του στερήσει και τη θέση στην πράσινη ενδεκάδα. Είχε ένα κακό βράδυ και αυτό πρέπει να το αποδεχθούν, όσοι... κακώς του την έπεσαν! Πάντως, πρέπει να πούμε ότι γενικότερα με τη στάση του ο Γιοβάνοβιτς εντυπωσιάζει, μιας και ουδέποτε έχει αναλωθεί να μιλήσει για διαιτησία, την ώρα που ο Λουτσέσκου μετά την νίκη του ΠΑΟΚ είχε προτιμήσει να σταθεί σε δηλώσεις περί κλεμμένων τίτλων και να αναλωθεί σε κινήσεις με VAR και... θέατρα προς τον πράσινο πάγκο, στην διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

Εξαιρετικοί προπονητές και οι δύο, ωστόσο ο Γιοβάνοβιτς διαχειρίζεται τελείως διαφορετικά τις καταστάσεις από τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags