Στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε η ΑΕΚ το ματς με τον Πανσερραϊκό -αλλά και το τακτικό συμπέρασμα που προέκυψε απ’ αυτό- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, υπογράμμισε τη μεγάλη διαφορά από τη στιγμή που μπήκαν στο γήπεδο οι «βασικοί» και στάθηκε στη χρησιμοποίηση του Πινέδα στα χαφ. Εξήγησε λοιπόν ότι (παρόλο που το δίδυμο Σιμάνσκι-Γιόνσον συνθέτει αμυντικό τείχος) η επάνοδος του Μεξικανού στο κέντρο δείχνει πρόθεση του Αλμέιδα να επιστρέψει στο σχήμα του α' γύρου.

Κατά τ’ άλλα, σχολίασε τις νέες αναφορές Λουτσέσκου σε «κλεμμένο πρωτάθλημα και Κύπελλο», τονίζοντας ότι φέρεται σαν να… διοικεί τον ΠΑΟΚ και εκτιμώντας ότι ενδεχομένως να του αρέσει που (ενώ είναι καλός προπονητής) τον βρίζουν όλοι.

«Σε μία εποχή τεταμένη, που τέσσερις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα, έρχονται δύο παιχνίδια στη Λεωφόρο και ο Λουτσέσκου προσπαθεί να βρεθεί στο επίκεντρο των δύο αγώνων. Τα ίδια είχε κάνει και πέρυσι με την ΑΕΚ. Θέλει να ασχοληθεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού μαζί του. Είναι επικίνδυνα αυτά τα παιχνίδια και πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα φρένο σε αυτές τις δηλώσεις. Ο Λουτσέσκου είναι ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά οι δηλώσεις του πηγαίνουν σε παλιές εποχές. Ακόμα και φέτος που δεν ρέει το χρήμα, φτιάχνει καλή ομάδα. Αλλά οι δηλώσεις του είναι τοξικές. Ακόμα και ο ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει από αυτές τις παλιές εποχές. Ο Λουτσέσκου έχει κόλλημα με το ΠΟΚ. Για όνομα της Παναγίας, ΑΕΚ-Ολυμπιακός σκοτώνονται πέντε χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Κετσετζόγλου.

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε: «Και βλέπουμε τους άλλους προπονητές, είναι όλοι κύριοι στις δηλώσεις και στις τοποθετήσεις τους. Δεν προκαλούν με δηλώσεις, δεν μιλάνε στην εξέδρα ούτε στους άλλους πάγκους με ειρωνείες. Κι εδώ υπάρχει ένας τύπος… Για πόσο θα τον ανεχόμαστε;».

Και έκλεισε ο Κετσετζόγλου λέγοντας: «Πρέπει φρένο να βάλουν οι ίδιες οι ομάδες. Αλλά στον ΠΑΟΚ δεν εμφανίζεται κανείς άλλος και φαίνεται σαν να διοικεί τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει να τον βρίζουν όλοι. Και τον βρίζουν για λάθος λόγους, επειδή προκαλεί, σαν να το ζητάει, σαν το θέλει. Στη Φιλαδέλφεια πήγε μπροστά στο πέταλο και τον τραβούσαν πέντε άτομα για να μην πάει πιο κοντά»!

Ακούστε το ηχητικό: