Facebook Pixel Super 3: Ετοιμάζουν αντίδραση οι οπαδοί του Άρη - Πορεία για την διαιτησία - Τι θα γίνει πριν τον Ολυμπιακό
| 2023-01-20 13:55:00

Ετοιμάζουν αντίδραση οι οπαδοί του Άρη - Πορεία για την διαιτησία - Τι θα γίνει πριν τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Ετοιμάζουν αντίδραση οι οπαδοί του Άρη - Πορεία για την διαιτησία - Τι θα γίνει πριν τον Ολυμπιακό

Μηχανοκίνητη πορεία εξήγγειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη για την προσεχή Κυριακή (22/1) προκειμένου να διαμαρτυρηθούν έτσι για τις διαιτητικές αποφάσεις εναντίον της ομάδας στις εγχώριες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

 

Όπως ανέφερε ο «Super 3», σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης της πορείας είναι το μέρος που δολοφονήθηκε ο αδικοχαμένος Άλκης Καμπανός στη 13:00, με τελικό προορισμό το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, εκεί όπου στις 15:45, θα γίνει το τζάμπολ του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης-ΠΑΟΚ για τη 13η αγωνιστική της Basket League.

Σημειώνεται πως οι οργανωμένοι του συλλόγου αιτούνται να έχουν ισότιμα λόγο για την τοποθέτηση του αρχιδιαιτητή και καυτηριάζουν τη λήψη αποφάσεων από το λεγόμενο «big 4» ενάντια στα - όπως τα χαρακτηρίζουν- «κωμικοτραγικά ζούμε κάθε αγωνιστική».

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά προσθέτει ο «Super 3», θα υπάρξουν και νέες κινητοποιήσεις πριν από τη ρεβάνς εναντίον του Ολυμπιακού, την επόμενη εβδομάδα, για τους «8» του κυπέλλου Ελλάδος στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags