Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: Ανατροπή στο Λιμάνι με Μαρσέλο - "Αρπαγή" από ομάδα εκατομμυρίων - Συμπαίκτης Ντάγκλας Κόστα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-25 10:30:00

Ανατροπή στο Λιμάνι με Μαρσέλο - "Αρπαγή" από ομάδα εκατομμυρίων - Συμπαίκτης Ντάγκλας Κόστα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή στο Λιμάνι με Μαρσέλο - "Αρπαγή" από ομάδα εκατομμυρίων - Συμπαίκτης Ντάγκλας Κόστα!

Το νέο συμβόλαιο που δεν έρχεται και οι φήμες ότι ήδη έχει κλείσει! Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίζει την θέση του στην 11αδα των Πειραιωτών και για αυτό δεν έχουν γίνει συζητήσεις για να ανανεώσει, ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν σενάρια πως ήδη έχει βρει την επόμενη ομάδα του.

Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό σχετικά με το μέλλον του Μαρσέλο και περί πιθανής, άμεσης αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, είναι αυτή τη στιγμή στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του, μιας και ολοκληρώνεται στο τέλος του προσεχούς Ιουνίου, με τους Ερυθρόλευκους να μην έχουν κάνει ακόμα κάποια κίνηση για να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον 34χρονο. Άλλωστε και ο ίδιος δεν έχει ακόμα καταφέρει να πάρει την φανέλα βασικού... σπίτι του, προσπαθώντας να βρει ρυθμό και να δείξει στον αγωνιστικό χώρο το τεράστιο ταλέντο που διαθέτει. Ενδεικτικό είναι πως μέχρι στιγμής ο Μαρσέλο έχει παίξει μόλις 10 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, τις μόλις 2 σαν βασικός, ενώ έχει βρει τρεις φορές δίχτυα, στις δύο αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μπορεί κανείς να μην αμφισβητεί τις ικανότητες του Βραζιλιάνου, όμως οι τραυματισμοί, μαζί με την ηλικία του, τον έχουν κάνει τα τελευταία δύο χρόνια να έχει μόλις 28 συμμετοχές με Ρεάλ και Ολυμπιακό και να δείχνει να δυσκολεύεται να βρει τον απαιτούμενο ρυθμό που χρειάζεται σε συνεχόμενα παιχνίδια. Όλα αυτά κάνουν πολλά ρεπορτάζ, κυρίως από την πατρίδα του, να ψάχνουν την νέα ποδοσφαιρική του στέγη, με αρκετές ομάδες από την Βραζιλία να θέλουν να τον αποκτήσουν. Βέβαια τα δημοσιεύματα δεν σταματούν στην Λατινική Αμερική. Το τελευταίο καιρό τα Μέσα των ΗΠΑ θεωρούν δεδομένη την μετακίνηση του Μαρσέλο στο MLS και συγκεκριμένα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι το προσεχές καλοκαίρι.  

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι τόσο μακρινό όνειρο για τους Αμερικάνους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα κάποιοι που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο επιλέγουν το συγκεκριμένο πρωτάθλημα να κλείσουν την καριέρα τους. Άλλωστε η ομάδα του Λος Άντζελες είναι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους κινήσεις, μιας και στο παρελθόν έχει ντύσει στα λευκά τον Ντέινιντ Μπέκαμ, αλλά παράλληλα έχει πάρει τον Ρουντ Γκούλιτ για τη θέση του προπονητή, ενώ εκεί είχαν αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία οι Λάντον Ντόνοβαν, Ρόμπι Κιν, Τζιοβάνι Ντο Σάντος, Λουίς Ερνάντες, Στήβεν Τζέραρντ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Βέβαια η αμερικανική ομάδα δεν ζει στο... παρελθόν της μιας και σήμερα στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τις φανέλες μεγάλων συλλόγων, όπως ο Μάρτιν Κάσερες (Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους), ο Ρίκι Πούιτζ (Μπαρτσελόνα), ο Ντάγκλας Κόστα (Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους) και ο Τσικαρίτο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης). Όπως βλέπουμε οι ΛΑ Γκάλαξι κοιτάζουν να έχουν στο ρόστερ τους παίκτες με εμπειρία από τοπ πρωταθλήματα, κάτι που έχει ο Μαρσέλο, ενώ και ο ρυθμός των αγώνων της Λίγκα ίσως να ταιριάζει αρκετά στον Βραζιλιάνο. Μένει να δούμε τις εξελίξεις και τις αποφάσεις που θα πάρει ο 34χρονος σχετικά με το μέλλον του, κάτι που σίγουρα δεν πρόκειται να αργήσει. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόσωπο-κλειδί για το "colpo grosso" με Μαντσίνι - Πώς... απέφυγε τον Ολυμπιακό - Μπακασέτας No2!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags