Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Απίστευτες ατάκες Λουτσέσκου! "Ο ΠΑΟΚ είναι η αντίσταση στην Ελλάδα" - Αποθέωσε τον κόσμο
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-20 23:24:00

Απίστευτες ατάκες Λουτσέσκου! "Ο ΠΑΟΚ είναι η αντίσταση στην Ελλάδα" - Αποθέωσε τον κόσμο

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες Λουτσέσκου! "Ο ΠΑΟΚ είναι η αντίσταση στην Ελλάδα" - Αποθέωσε τον κόσμο

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του όπου συνέκρινε τους οπαδούς της ομάδας του με αυτούς της Ραπίντ χρησιμοποιώντας απίστευτες ατάκες!

Ραζβάν Λουτσέσκου: Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα sport.ro έδωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, όπου αναφέρθηκε στο τι σημαίνει ο Δικέφαλος του Βορρά στη χώρα μας, σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ παράλληλα έδωσε... ρεσιτάλ όταν τον ρώτησαν να συγκρίνει τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης με αυτούς της Ραπίντ.

«Με όλο τον σεβασμό δεν υπάρχει σύγκριση! Είναι απίστευτοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. ια να καταλάβετε τι σημαίνει ΠΑΟΚ θα πρέπει να το ζήσετε. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι στη Βόρεια Ελλάδα που αποτελεί το αντίπαλο δέος της Αθήνας. Ο ΠΑΟΚ είναι ο εκφραστής της αντίστασης αυτής στην Ελλάδα. Είναι κάτι σαν τη Νάπολι στην Ιταλία.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Το πάθος ξεχειλίζει όχι μόνο σε πατεράδες και γιους, αλλά σε ολόκληρες γενιές οικογενειών! Όταν πάμε στο γήπεδο όλοι είναι παθιασμένοι. Ηλικιωμένοι, ζευγάρια, νέοι, άνθρωποι με δύο παιδιά στην αγκαλιά, περιμένουν το λεωφορείο να μας χαιρετήσουν. Μας ακολουθούν όπου και αν παίζουμε. Με λεωφορεία, αεροπλάνα. Δεν μπορεί λοιπόν να συγκριθεί με τίποτα. Η ενέργεια που απελευθερώνεται είναι απίστευτη. Βέβαια, σε στιγμές δυσκολίας όλο αυτό μπορεί να μετατραπεί σε μια τεράστια πίεση. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να το διαχειριστείς», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εφάπαξ" τα εκατομμύρια από Σεβίλλη για "Ντέλια"- Γιατί απορρίφθηκε η μεγάλη πρόταση - Ταβάνι τα 20!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags