Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιάννης Κωνσταντέλιας: "Εφάπαξ" τα εκατομμύρια της Σεβίλλης για "Ντέλια" - Γιατί απορρίφθηκε η μεγάλη πρόταση - Ταβάνι τα 20!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-20 21:30:00

"Εφάπαξ" τα εκατομμύρια από Σεβίλλη για "Ντέλια"- Γιατί απορρίφθηκε η μεγάλη πρόταση - Ταβάνι τα 20!

Οι Μιχείες
"Εφάπαξ" τα εκατομμύρια από Σεβίλλη για "Ντέλια"- Γιατί απορρίφθηκε η μεγάλη πρόταση - Ταβάνι τα 20!

Το μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης και ποιος έφερε την πρόταση στην Τούμπα! Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει ποια ήταν η προσφορά των Σεβιγάνων στους Θεσσαλονικείς για τον νεαρό άσο και τους λόγους που είπε "'όχι" ο Σαββίδης. Τι περιμένουν ενόψει καλοκαριού;

Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε γράψει πως ο Κωνσταντέλιας είναι ένας... "Ισπανός" μεσοεπιθετικός που γεννήθηκε στην Ελλάδα και παίζει στην Super League.

Κατά συνέπεια δεν ήταν τυχαίο πως η πρώτη μεγάλη επίσημη πρόταση που έφτασε στον ΠΑΟΚ για τον "Ντέλια" -  κι αφού πρώτα όχι μόνο καθιερώθηκε απο τον Λουτσέσκου στην βασική ενδεκάδα του αλλά αποδεικνύεται και παίκτης αριστούργημα - ήταν από ένα μεγάλο ισπανικό κλαμπ!!!

Η αποκάλυψη άλλης ελληνικής αθλητικής ιστοσελίδας, πως η Σεβίλλη έκανε πρόταση αγοράς του Κωνσταντέλια, ήταν απολύτως ακριβής. Τουλάχιστον σύμφωνα και με το δικό μας ρεπορτάζ...

Υπάρχει βεβαίως και μια σημαντική διαφοροποίηση, με βάση την πηγή μας. Η τελική προσφορά της Σεβίλλης για τον "Ντέλια" έφτασε τα 7.500.000 ευρώ προς τον ΠΑΟΚ! Με το δέλεαρ το ποσό να καταβληθεί σαν... εφάπαξ. Δηλαδή  όλα τα λεφτά μαζεμένα  - και τα 7,5 εκατ. -και όχι σε δόσεις...

Μάλιστα οι Σεβιγιάννοι έφτασαν να προσφέρουν και 22% ποσοστό μεταπώλησης στον ΠΑΟΚ. Με δεδομένο πως η Σεβίλλη πουλάει ακριβά ως πανάκριβα (αλλάζουμε πίστα, σε σχέση με ελληνική ομάδα), εφόσον ο Κωνσταντέλιας έβγαινε/καθιερωνόταν και στην συνέχεια πουλιόταν από την Σεβίλλη, με τους πιο μέτριους υπολογισμούς ο ΠΑΟΚ θα εισέπραττε άλλα 6.600.000 ευρώ. Δηλαδή συνολικά θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 14.000.000 ευρώ από τον  "Ντέλια".

Ο ΠΑΟΚ πάντως για την ακρίβεια η ιδιοκτησία του τα βρήκε λίγα, τα 7,5 εκατομμύρια συν το 22% ποσοστό μεταπώλησης, σε σχέση με την δυναμική και την προοπτική που έχει ο Κωνσταντέλιας. Και αρνήθηκε την προσφορά της Σεββίλης. Παρότι κάποιοι στον Οργανισμό ΠΑΟΚ είχαν άλλη εκτίμηση.

ΥΓ.1Επίσημη τιμή πώλησης, δηλαδή καρτελάκι στον Κωνσταντέλια, δεν έχει μπεί απο τον ΠΑΟΚ. Το ταβάνι όμως, είναι τα 20.000.000 ευρώ. Αυτό το ποσό και γενικά 7ψηφιο είναι πολύ δύσκολο να το πιάσει μεσούσης της σεζόν. Το καλοκαίρι και εφόσον συνεχίζει τα κατορθώματά του ο "Ντέλιας", με τον ντόρο και την προεργασία που γίνεται όλα είναι πιθανά... Και με την αλλαγή ατζέντη...

ΥΓ.2 Ο μάνατζερ που φέρεται να έφερε την  πρόταση της Σεβίλλης για τον Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ είναι ο Ζήσης Βρύζας

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To "πέσιμο" για Βαγιαννίδη η μεγάλη διαφορά ΠΑΟΚ με ΠΑΟ-Έρχονται Μουντιαλικός φορ και... Κεντζιόρα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags