Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Αυτή θα είναι η 11αδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό - Μεγάλη επιστροφή για Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-21 10:51:00

Αυτή θα είναι η 11αδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό - Μεγάλη επιστροφή για Αλμέιδα

Sportdog Team
Αυτή θα είναι η 11αδα της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό - Μεγάλη επιστροφή για Αλμέιδα

Στην Ένωση ανησυχούν για το ματς της Κυριακής, καθώς θεωρούν την αναμέτρηση στη Νίκαια ως μία από τις πιο δύσκολες της σεζόν.

Την τελευταία της προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, θα πραγματοποιήσει σε λίγη ώρα η ΑΕΚ.

Η χθεσινή προπόνηση ενός της εκτός έδρας αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και το μόνο ερωτηματικό για τις αποφάσεις του Ματίας Αλμέιδα αφορά τον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος πλέον προπονείται κανονικά, και ίσως να συμπεριληφθεί στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.



Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται πως θα ακολουθήσει την ίδια τακτική και τα ίδια πρόσωπα με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί. Το δίδυμο στον άξονα θα αποτελέσουν οι Σιμάνσκι και Γιόνσον, με τον Πινέδα στο αριστερό άκρο και τον Άμραμπατ στο δεξί και το γνωστό δίδυμο Αραούχο-Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags