Facebook Pixel Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Επιστροφή του Ηρακλή με νίκη στο ντέρμπι - "Φωνάζει" ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-21 15:51:00

"Πετάει" η Ηρακλάρα του Τσιώλη, νίκη και στο ντέρμπι - "Φωνάζει" ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πετάει" η Ηρακλάρα του Τσιώλη, νίκη και στο ντέρμπι - "Φωνάζει" ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)

'Ενταση, γκολ, κόκκινες και πολλά παράπονα είχε η σπουδαία αναμέτρηση για τη Super League, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0 στο Καυταντζόγλειο!

Η κεφαλιά-γκολ του Γιουμπιτάμα μόλις στο 5’ αποδείχθηκε αρκετή στον Ηρακλή για να νικήσει (1-0) τον ΠΑΟΚ Β, να φτάσει τους 20 βαθμούς (σε 11 ματς) και να σκαρφαλώσει-έστω προσωρινά- στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του Α’ ομίλου της Super Legaue 2.

Ο Ηρακλής μπήκε στο ματς πιο αποφασισμένος για τη νίκη και μόλις στο 4' ο Γιουμπιτάνα με απίστευτη γυριστή κεφαλιά, ύστερα από σέντρα από τα αριστερά, έστειλε τη μπάλα στην αντίπαλη αριστερή γωνία ανοίγοντας το σκορ. Αυτό ήταν το 7ο ματς του μεσοεπιθετικού του Γηραιού, ο οποίος είναι βαρόμετρο για την ομάδα του.

Στο 26', έγινε ένα σκληρό τάκλιν του Κωστούλα στον Τασιούρα με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για απευθείας κόκκινη. Στη συνέχεια, το ημίχρονο θα μπορούσε να κλείσει με ακόμα ένα γκολ. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, προσπάθησε να απαντήσει και να φέρει το ματς στα ίσια με τον Τασιούρα να πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, τη μπάλα να κοντράρει και εν τέλει να φεύγει κόρνερ περνώντας χιλιοστά από το δεξί δοκάρι.

Στο 40' ο Μπαλωμένος είπε «όχι» σε καταπληκτικό ψαλιδάκι που έγινε, ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Γιουμιτάνα που κόντρα στο τείχος.Ετσι, το ημίχρονο βρήκε τον Ηρακλή να έχει προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής έδειξε διάθεση να τελειώσει την υπόθεση «νίκη». Στο 63' ο Τότσκα πήγε να αιφνιδιάσει τον Μπαλωμένο ο οποίος απομάκρυνε δύσκολα. Γενικότερα, οι γηπεδούχοι έδειχναν... βολεμένοι με το 1-0 ενώ ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά. Στο 74' ο ΠΑΟΚ είχε μια πολύ καλή στιγμή στο 74' με τον Σμυρλή να πιάνει το πλασέ στην κίνηση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στις καθυστερήεις της αναμέτρησης (90+1) αποβλήθηκε με κόκκινη κάρετα ο Τασιούλας (ΠΑΟΚ Β).

 Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
 Κίτρινες: Κωστούλας, Σίλβα, Παπαστεριανός - Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Σπυράκος, Μορικέλι
 Κόκκινες: 90+1′ Τασιούρας 

 Ηρακλής (Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Τότσκα (71′ Κουντουριώτης), Σίλβα, Πατράλης (87′ Δόρης), Γιουμπιτάνα (87′ Κόκκορης), Τόμας, Άλεξιτς (81′ Παπαστεριανός).

 ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης (32′ Γρόσδης), Μιχαηλίδης, Μορικέλι (81′ Παναγιώτου), Ουεντραόγκο, Γιαξής (81′ Βασιλειάδης), Τασιούρας, Σπυρίδης (46′ Τζίμας), Σπυράκος (63′ Σμυρλ΄ής), Μπράντονιτς.

 

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags