Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του Λουτσέσκου - Άλλα είπε τελικά στη Λεωφόρο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-23 23:45:00

ΠΑΟΚ: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του Λουτσέσκου - Άλλα είπε τελικά στη Λεωφόρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
ΠΑΟΚ: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του Λουτσέσκου - Άλλα είπε τελικά στη Λεωφόρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή τη φορά, όσα είπε ο Λουτσέσκου με τη λήξη του παιχνιδιού απέναντι στον Παναθηναϊκό παρερμηνεύτηκαν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αδίκως δέχθηκε "επίθεση".

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Ρουμάνος τεχνικός, όλα αυτά τα χρόνια, έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές με τις δηλώσεις του. "Κορυφαίες", αυτές για τα κλεμμένα Κύπελλα και πρωταθλήματα.

Αυτή τη φορά, όμως, όσα είπε ο Λουτσέσκου με τη λήξη του παιχνιδιού απέναντι στον Παναθηναϊκό παρερμηνεύτηκαν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αδίκως δέχθηκε "επίθεση".

Αναλυτικά λοιπόν όλα όσα είπε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ:

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Κερδίσαμε 0-3 είναι αλήθεια, αλλά έπρεπε να παλέψουμε πολύ, να “υποφέρουμε” πολύ.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες. Δημιούργησαν τις δικές τους ευκαιρίες μέσα από το παιχνίδι τους.

Το γεγονός πως δεν δεχθήκαμε γκολ μας έδωσε τη δυνατότητα να φύγουμε με τη νίκη σήμερα. Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ήταν εύκολο παιχνίδι.

Η διάθεση μου είναι… φυσιολογική, γνωρίζοντας πως ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά την Πέμπτη θα είναι ένα τελείως διαφορετικό.

Τι θέλετε να σας πω; Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα από την αρχή, με νέους παίκτες, με έλλειψη εμπειρίας, με παίκτες που προερχόταν από ομάδες που δεν πάλευαν για τίτλους. Χρειαστήκαμε χρόνο για να δουλέψουμε όλοι μαζί Είναι το ίδιο, δεν αλλάζει κάτι για εμάς.

Κερδίσαμε σήμερα και προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι, μετά το Κύπελλο θα έχουμε παιχνίδι για το πρωτάθλημα…

Οι άλλοι θα πρέπει να δουν τι κάνουν. Ο ένας έχτισε καινούργιο γήπεδο, ο άλλος πήρε 24/25 πρωταθλήματα έχοντας όλο το σύστημα, ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είναι μια ομάδα που ιστορικά έχει πολλούς τίτλους. Εμείς από την πλευρά μας πάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags