Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης: "Ασπίδα" Ντέμη σε Γιοβάνοβιτς - "Να προβληματιστεί ο Αλμέιδα - Δεν έχει εμπιστοσύνη ο Μίτσελ"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-24 00:08:00

"Ασπίδα" Ντέμη σε Γιοβάνοβιτς - "Να προβληματιστεί ο Αλμέιδα - Δεν έχει εμπιστοσύνη ο Μίτσελ"! (Vid)

Sportdog Team
"Ασπίδα" Ντέμη σε Γιοβάνοβιτς - "Να προβληματιστεί ο Αλμέιδα - Δεν έχει εμπιστοσύνη ο Μίτσελ"! (Vid)

Σχόλιο για το ντέρμπι της Λεωφόρου και την κριτική που γίνεται στον προπονητή του Τριφυλλιού, αλλά τα... στραβά σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και όχι μόνο:

"Ο Παναθηναϊκός είναι προβληματισμένος για τις τελευταίες εμφανίσεις. Όχι για το τελευταίο αποτέλεσμα. Δεν έγινε κακός ο Γιοβάνοβιτς γιατί έχασε 0-3. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να χάσει, όχι να πάρει ένα βαθμό. Η ΑΕΚ έκανε ένα από τα χειρότερα της παιχνίδια, τουλάχιστον για 60 λεπτά απέναντι σε μια ομάδα που έκλεισε τους χώρους. Δεν θα ήταν περίεργο, αν δεν κέρδιζε το ματς. Σε ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν έκανε φάση.

Ο ΠΑΟΚ είναι προβληματισμένος, γιατί ήταν εύκολο του Λουτσέσκου το "δεν πάω για πρωτάθλημα". Και έτσι πήρε βάρος από τους ώμους των παικτών του. Μετά από αυτό το ματς είναι αναγκασμένος να κάνει περισσότερη δουλειά για να τους πείσει ότι δεν πάνε για πρωτάθλημα. Δεν θέλει ενισχυμένη πίεση στους παίκτες του ο Λουτσέσκου. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα πλέι οφ".

Λίγο αργότερα ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε τόσο για τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "Δεν έχει δέσει ως ομάδα ο Ολυμπιακός, ο προπονητής δεν έχει εμπιστοσύνη, αλλάζει πολύ γρήγορα τα πράγματα", ενώ για την ανατροπή της ΑΕΚ στη Νίκαια με τον Ιωνικό ανέφερε "Ίσως το χειρότερο παιχνίδι της ΑΕΚ, δεν μας έχει συνηθίσει σε ένα ημίχρονο να μην παράγει φάσεις. Πρέπει να προβληματιστεί ο Αλμέιδα. Το ματς γύρισε εξαιτίας της ποιότητας των παικτών, ρίσκαρε πολύ ο προπονητής".

«Βλέπαμε το ματς και δικαίως ο Ιωνικός προηγήθηκε με 1-0. Όποτε έβγαινε μπροστά ο Ιωνικός, υπήρχε κίνδυνος», επισήμανε και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω από την ΑΕΚ κάποιον στο α' ημίχρονο. Καθόμουν και σκεφτόμουν ποιον και δεν μου ερχόταν κανένας. όλοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων. Το παιχνίδι αλλάζει, διότι ο Ιωνικός γυρνάει πίσω και γίνεται πιο δειλός. Άρχισε να σκέφτεται το 1-0 και όσο περνάει η ώρα πώς να το κρατήσει. Ένα είναι αυτό. Το άλλο είναι πως η ΑΕΚ έβαλε από τον πάγκο παίκτες διότι δεν είχε κάποιον σε καλή μέρα, δεν ξεχώρισε κάποιος. Αλλά ΄χει ένα ρόστερ, 17-18 παίκτες που είναι ενδεκάδας. Και νομίζω ότι το παιχνίδι γύρισε από την ποιότητα των παικτών. Αυτό το ματς γύρισε από την ποιότητα των παικτών της ΑΕΚ.

Ο Αλμέιδα ρίσκαρε παρά πολύ στο ματς, για 5 λεπτά τα στόπερ της ήταν στην αντίπαλη περιοχή, αλλά του βγήκε. Ολες οι αλλαγές έδωσαν ένταση στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Μετά το 60' άρχισε να γίνεται επικίνδυνη. Θα μπορούσε να μην έχει κερδίσει το ματς. Δεν ήταν καλή η ΑΕΚ, αλλά πήρε μία σπουδαία νίκη, όλοι το κάνουν».

Δείτε την εκπομπή εδώ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags