Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σημαντική εξέλιξη για γνωστό άσο που ήθελε ο Ολυμπιακός - Τον έβγαλε στο... σφυρί η ομάδα του!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-24 23:34:00

Σημαντική εξέλιξη για γνωστό άσο που ήθελε ο Ολυμπιακός - Τον έβγαλε στο... σφυρί η ομάδα του!

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη για γνωστό άσο που ήθελε ο Ολυμπιακός - Τον έβγαλε στο... σφυρί η ομάδα του!

Νέα δεδομένα σχετικά με το μέλλον ξένου ποδοσφαιριστή από ευρωπαϊκή ομάδα που είχε ακουστεί έντονα για ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων, μιας και ο σύλλογος που αγωνίζεται τον πουλάει με στόχο να αγοράσει άλλο παίκτη.

Μίλαν: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στους Ροσονέρι, μιας και όπως έγινε γνωστό στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν τον Ζανιόλο από την Ρόμα βγάζουν στο... σφυρί τον Τιεμούε Μπακαγιόκο, που ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, με στόχο να αδειάσουν μια θέση στο ρόστερ τους.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ιταλίας οι πρωταθλητές επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή της Ρόμα και βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με την ομάδα του, με τη Μίλαν να προτείνει δανεισμό έναντι 3 εκατ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο και 22 εκατ. ευρώ οψιόν αγοράς,  κάτι που δεν ικανοποιεί τους Τζιαλορόσι οι οποίοι θέλουν 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τονίζουν ότι ο Ζανιόλο τα έχει βρει με τους Ροσονέρι για συμβόλαιο που θα του αποφέρει 3,5 εκατομμύρια τον χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία για μεταγραφή έκπληξη στο Λιμάνι - "Ναι" Μίτσελ για 22χρονο χαφ - "Σύννεφα" για Ελ Αραμπί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags