Facebook Pixel Άρης: Κίνηση-ματ Καρυπίδη με Μαντσίνι - Πιέζει ο παίκτης για ΠΑΟ - Χαμός πριν τον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-24 19:10:00

Κίνηση-ματ Καρυπίδη με Μαντσίνι - Πιέζει ο παίκτης για ΠΑΟ - Χαμός πριν τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Κίνηση-ματ Καρυπίδη με Μαντσίνι - Πιέζει ο παίκτης για ΠΑΟ - Χαμός πριν τον Ολυμπιακό!

Σε... σήριαλ έχει μετατραπεί τις τελευταίες ώρες η φημολογούμενη αποχώρηση του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή από τον Άρη για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα μια μέρα πριν τον κρίσιμο αγώνα ρεβάνς της ομάδας με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Άρης: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στους Κίτρινους μετά την είδηση ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι, την ίδια στιγμή που οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Αργεντίνος είναι στην Αθήνα για να τελειώσει το deal πιέζοντας την διοίκηση ώστε να τον αφήσει να αποχωρήσει.

Μάλιστα έγινε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι εκτός αποστολής για την ρεβάνς του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (25/1), όμως ο Θοδωρής Καρυπίδης με κίνηση... ματ και σε επικοινωνία που είχε με τον Άλαν Πάρντιου αποφάσισαν να έχουν κανονικά τον Αργεντίνο διαθέσιμο για το κρίσιμο παιχνίδι, προφανώς και για λογούς επικοινωνιακούς.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης εκτός του αγώνα με τον Ολυμπιακό έμειναν οι Dabo, M’Bakata, Nkoulou (τραυματίες), Kamara, Camacho (αμφότεροι είναι ανέτοιμοι, καθώς προέρχονται από τραυματισμό), Rodriguez, Hajrovic, Καρακασίδης και στην αποστολή είναι οι Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, Luis Palma, Etebo, Mancini, Peersman, Mazikou, Odubajo, Μαρμαρίδης Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησε στόπερ 6 εκατ. ο Αλμέιδα - "Νέος... Πινέδα σε τιμή ευκαιρίας - Καλύτερος από Γκατσίνοβις"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags