Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις με Μαντσίνι - Τι είπε με Γιοβάνοβιτς - Πότε υπογράφει στον ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-25 11:05:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Μαντσίνι - Τι είπε με Γιοβάνοβιτς - Πότε υπογράφει στον ΠΑΟ!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με Μαντσίνι - Τι είπε με Γιοβάνοβιτς - Πότε υπογράφει στον ΠΑΟ!

Ο Μαντσίνι μετράει αντίστροφα για να φορέσει την πράσινη φανέλα και επίσημα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ για να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή, μιας και ετοιμάζεται σύντομα να ανακοινώσει την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως ο έμπειρος άσος θα υπογράψει συμβόλαιο με το τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο παίκτης άλλωστε βρίσκεται αυτή την ώρα στο Κορωπί για να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και μέχρι το μεσημέρι πρόκειται να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η απόκτησή του για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Σημειώνεται ότι το deal αναμένεται να αγγίξει τα 3 εκατ. ευρώ. 

Στο φετινό πρωτάθλημα ο Μαντσίνι μετράει 17 συμμετοχές με 3 γκολ (το ένα επί του Ολυμπιακού στον α' γύρο) και 6 ασίστ. 

Πρόλαβε και τα είπε με Γιοβάνοβιτς

Mάλιστα, ο Μαντσίνι είχε την ευκαιρία να τα πει και δια ζώσης με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον οποίο είχε μιλήσει και στο πρόσφατο παρελθόν, για να δει πως θα αξιοποιηθεί από τους πράσινους, σε περίπτωση που συμφωνούσε να γίνει κάτοικος Αθήνας για χάρη του τριφυλλιού.

Ούτως ή άλλως ο Σέρβος τεχνικός είναι... ανακουφισμένος με τη συγκεκριμένη κίνηση, μιας και είναι φανερό πως οι πράσινοι θέλουν φρέσκα πόδια για την μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags