Facebook Pixel Ντάνιελ Μαντσίνι - Παναθηναϊκός: Μόλις έσκασε: Απίθανη εξέλιξη με τον Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό - Δεν ξανάγινε!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-25 13:23:00

Μόλις έσκασε: Απίθανη εξέλιξη με τον Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό - Δεν ξανάγινε!

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Απίθανη εξέλιξη με τον Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό - Δεν ξανάγινε!

Τρέλα στο Τριφύλλι με τον Αργεντινό άσο, ο οποίος βρέθηκε στο Κορωπί, προπονήθηκε και στη συνέχεια μίλησε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
 

Την ικανοποίηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι από πλευράς Παναθηναϊκού, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης και μάλιστα ανέφερε πως είναι πολύ πιθανό να παίξει και την Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ!

«Προπονήθηκε με τον Παναθηναϊκό σήμερα ο Μαντσίνι και περιμένουμε την ανακοίνωση. Θα δούμε μήπως είναι αύριο και στην αποστολή, πιστεύω ότι θα τον πάρει. Μίλησε με τον προπονητή, ήταν ο πρώτος στόχος του Γιοβάνοβιτς που καλυπτόταν απόλυτα από αυτά που θα του έδινε. Ο Μαντσίνι αρνήθηκε δύο φορές πρόταση του Ολυμπιακού, για δικούς του λόγους, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε με συγκεκριμένες προτάσεις στον Άρη και φτάσαμε σήμερα στην συγκεκριμένη εξέλιξη. Έπαιξε μεγάλο ρόλο η επιθυμία του παίκτη να έρθει στην ομάδα, όπου θα έχει συγκεκριμένο ρόλο, αλλά και οι λεπτοί χειρισμοί που υπήρξαν. Ο Γιοβάνοβιτς σήμερα είναι χαρούμενος γιατί τον ήθελε πάρα πολύ τον Μαντσίνι, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ. Ο Παναθηναϊκός πήρε τα ρίσκα του, αλλά δικαιώθηκε. Έχει την κάθετη πάσα για πλάκα, είναι γρήγορος και με καλύτερη τεχνική από τον Παλάσιος», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» είχε να κάνει τόσο δαπανηρή μεταγραφή 13 χρόνια, από εκείνη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον ΠΑΟΚ.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι λογικά ο Πούγγουρας θα είναι διαθέσιμος αύριο όπως και ο Κλεϊνχέισλερ που δεν θα πάρει πάντως πάνω από 20’, ενώ και ο Μαντσίνι θα είναι σε πρώτη φάση στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags