Facebook Pixel Ντάνιελ Μαντσίνι - Παναθηναϊκός: "Από τους καλύτερους στην Ελλάδα ο Μαντσίνι - Βάζει λεφτά ο Αλαφούζος - Βλέπω άλλον Παλάσιος μετά..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-25 15:31:00

"Από τους καλύτερους στην Ελλάδα ο Μαντσίνι - Βάζει λεφτά ο Αλαφούζος - Άλλος Παλάσιος μετά..."

του Γιώργου Κτενά
"Από τους καλύτερους στην Ελλάδα ο Μαντσίνι - Βάζει λεφτά ο Αλαφούζος - Άλλος Παλάσιος μετά..."

Το πρόβλημα κούρασης, οι μεταγραφές Γιοβάνοβιτς και ο Αργεντινός εξτρέμ! Ο Τότης Φυλακούρης μιλάει για την εικόνα των Πρασίνων στα τελευταία παιχνίδι, για τις ευθύνες Γιοβάνοβιτς και την λανθασμένη κριτική που γίνεται στον προπονητή, ενώ σχολιάζει και το... μπαμ από τον Άρη.

Την απώλεια βαθμώνς του Παναθηναϊκού τις τελευυταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να χάσει τη μεγάλη διαφορά που είχε από τους αντιπάλους του, σχολίασε μέσω του sportdog ο Τότης Φυλακούρης.

Ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού, που έχει υπάρξει και προπονητής της ομάδας αλλά και σκάουτερ για πολλά χρόνια, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι προβλέψιμος αγωνιστικά, αλλά και στην ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ.

Μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γιοβάνοβιτς αλλά και σχολίασε τι πρέπει να αλλάξει μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ αναφέρθηκε και στη σπουδαία μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι.

"Βγάζει κούραση ο Παναθηναϊκός - Στο 80% ο Παλάσιος - Το μυαλό του Σένκεφελντ"

"Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, κανείς δεν είναι σιγουρος και κανείς δεν ξέρει ότι θα κερδίσει. Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη απόσταση από τους τρεις διωκτες του, κάτι που ποτέ δεν ήμουν σίγουρος ότι θα συνεχιζόταν. Γιατί οι αντίπαλοι ενισχύθηκαν, αλλά ο Παναθηναϊκός όχι. Έχει καλό προπονητή και τον κόσμο στο πλευρό του αλλά η ομάδα δεν έχει ενισχυθεί και, τώρα, ο Παναθηναϊκός βγάζει κούραση. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα εκει που έχουμε φτάσει. Θέμα υλικού υπάρχει, πρέπει να έρθουν δύο-τρεις που θα ενισχύσουν την ομάδα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Υπάρχει ευθύνη Γιοβάνοβιτς;

"Ο προπονητής είναι σαν τον τερματοφύλακα: Μπορεί μέχρι το '89 να πιάνει τα άπιαστα και να δεχτεί ένα γκολ μετά και να λένε ότι δεν είναι καλός. Ο Γιοβάνοβιτς ήταν καλός για 15 ματς και για κάποια ματς τώρα δεν είναι καλός; Ο κόσμος στάθηκε στην ομάδα, στεναχωρηθήκαμε, αλλά τι να γίνει από τη στιγμή που οι παίκτες κουράστηκαν, η ομάδα έγινε προβλέψιμη πια. Αλλά τι να κάνει ο προπονητής δεν έχει εναλλακτικές λύσεις. Ο Παλάσιος από όταν τραυματίστηκε δεν είναι αυτός που ήταν, είναι στο 80%. Οι τεσσερις του κέντρου έχουν κουραστεί, οι αμυντικοί είναι κουρασμένοι, το μυαλό ακόμα και του Σένκεφελντ που έχει τόση εμπειρία, έκανε αυτή τη φάση στο 91΄ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ".

"Βάζει λεφτά ο Αλαφούζος - Δεν μπορεί να παίζει ο Χουνακάρ"

Ο Γιοβάνοβιτς ζορίζεται να επιλέξει παίκτες ή δεν υπάρχουν πολλά χρήματα διαθέσιμα;

"Και ο Αλαφούζος βάζει λεφτά και ο προπονητής θέλει παίκτες και όταν βρεθεί κάποιος τον φέρνει. Ο Αλαφούζος έχει πάρει όλο το βάρος πάνω του και κάνει τα αδύνατα δυνατά, ο προπονητής θέλει να έρθουν παίκτες. Εντάξει, υπάρχουν φίλαθλοι που είναι δυσαρεστημένοι και αν τελικά έχουμε την ευκαιρία και δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, όλοι θα στεναχωρηθούμε, Μπορεί για μια στιγμή να πω ότι δεν θα ξαναπάω στο γήπεδο, αλλά θα είναι για μια στιγμή".

Τι μπορεί να αλλάξει για τη συνέχεια;

"Ο Παναθηναϊκός αν πάρει δύο παίκτες ακόμη, θα ξεκουράσει τους άλλους και θα γίνει καλύτερος. Έτσι όπως βλέπω την ομάδα είναι προβλέψιμη, τι να σου κάνει ο Γιοβάνοβιτς; Δεν μπορεί να παίζει ο Χουνακάρ 15-20 παιχνίδια διαδοχικά, δεν μπορούμε να στηριζόμαστε τον Βαγιαννίδη που δεν έχει ακόμα πάρει 10 παιχνίδια πάνω του, τι να σου κάνει κι αυτός; Και τρέμει τώρα να ξέρετε. Ο Μπερνάρ πολύ καλός αλλά κανει λαθεμένες μεταβιβάσεις και ο Βέρμπιτς δεν πηγαίνει καλά. Μέχρι και ο Μπρινιόλι που είναι καλός, καθυστερεί να μεταβιβάσει την μπάλα και ο κόσμος φωνάζει να παίξει γρήγορα. Αλλά ποιον να παίξει έτσι που είναι μπλοκαρισμένοι οι παίκτες και ο Μπρινιόλι λέει αμάν τι κάνω. Πρέπει να έρθουν καλοί παίκτες, που να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για την περίπτωση του Μαντσίνι.

"Ο Μαντσίνι είναι από τους καλύτερους ξένους στην Ελλάδα. Τον θαυμάζαμε στον Άρη, δεν είναι τυχαίο που τον ήθελε ο Ολυμπιακός, παίζει δεξιά και αριστερά μπροστά. Είναι κάτι που λείπει από τον Παναθηναϊκό, είναι ομαδικός αλλά μπορεί και ατομικά να κάνει ζημιά. Και γκολτζής. Παίκτης που τον χρειάζεται κάθε ομάδα, όταν έλεγαν ότι τον είχε κλείσει ο Ολυμπιακός και έπαιξαν αντίπαλοι ήταν ο καλύτερος παίκτης και έδειχνε ότι παίζει για την ομάδα του".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόσωπο-κλειδί για το "colpo grosso" με Μαντσίνι - Πώς... απέφυγε τον Ολυμπιακό - Deal 5.4 εκατ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags