Facebook Pixel Νότιγχαμ Φόρεστ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Κλείδωσε" τον τελικό με "τριάρα" στη Νότιγχαμ η Γιουνάιτεντ - Στις εξέδρες ο Μαρινάκης (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-01-26 00:02:00

"Κλείδωσε" τον τελικό με "τριάρα" στη Νότιγχαμ η Γιουνάιτεντ - Στις εξέδρες ο Μαρινάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Κλείδωσε" τον τελικό με "τριάρα" στη Νότιγχαμ η Γιουνάιτεντ - Στις εξέδρες ο Μαρινάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 8 στα 8 απέναντι στη Νότιγχαμ (σε όλες τις διοργανώσεις) έκανε απόψε (25/01) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή την φορά στον πρώτο ημιτελικό του League Cup Αγγλίας και με το ευρύ 3-0 βρίσκεται σχεδόν και με τα δύο πόδια στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ συνήλθε αμέσως μετά την ήττα από την Άρσεναλ στην Premier League και με πρωταγωνιστή σε ένα ακόμη ματς τον Μάρκους Ράσφορντ έφυγε νικήτρια από το «Σίτι Γκράουντ», κάνοντας ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα στη ρεβάνς της 1ης Φεβρουαρίου στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός πήρε τη μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή και με μία «τρελή κούρσα» πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κι άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με αριστερό σουτ. 

Με αυτό το γκολ έγινε ο δεύτερος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων», ο οποίος πετυχαίνει τουλάχιστον πέντε τέρματα σε διοργάνωση League Cup, μετά τον Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντινός πρώην διεθνής άσος είχε βρει σκοράρει έξι φορές τη σεζόν 2008/2009.

Το 2-0 ήρθε στο 45΄ με το πρώτο γκολ του νεοαποκτηθέντα Βουτ Βέγκχορστ από τότε που υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ, ενώ είχε προηγηθεί προσωρινή απόκρουση του Χένεσι σε σουτ του Άντονι και στο 89΄ ο Μπρούνο Φερνάντες έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» κλειδώνοντας επί της ουσίας την πρόκριση στον τελικό!

Το ματς είδε και ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες του "Σίτι Γκράουντ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags