Facebook Pixel ΑΕΚ - Μαντσίνι: Μυθεύματα! "Προσπαθούν να μπλέξουν τον Μελισσανίδη σε κωμωδία"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-26 11:10:00

Μυθεύματα για Μαντσίνι! Απάντηση από ΑΕΚ: "Προσπαθούν να μπλέξουν τον Μελισσανίδη σε κωμωδία"

Sportdog Team
Μυθεύματα για Μαντσίνι! Απάντηση από ΑΕΚ: "Προσπαθούν να μπλέξουν τον Μελισσανίδη σε κωμωδία"

Για ανυπόστατο σενάριο έκανε λόγο η  Ένωση, η οποία διέψευσε φημολογία που αναπτύχθηκε στον αέρα εκπομπής από πράσινο ρεπόρτερ για τη μεταγραφή του Αργεντινού στον Παναθηναϊκό.

Τα σενάρια που ήθελαν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Ντάνιελ Μαντσίνι διέψευσε η ΑΕΚ. Η φημολογία αναπτύχθηκε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων, όπως σας ενημέρωσε το Sportdog, υποστήριξε, ότι η ΑΕΚ μέσω του Δημήτρη Μελισσανίδη έκανε σφήνα για την απόκτηση του Αργεντινού εξτρέμ σε επικοινωνία που είχε με τον Άρη, πριν την τελική συμφωνία του με τους πράσινους.

Ωστόσο, όπως ανέφερε, η προσπάθεια αυτή από τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης δεν είχε αποτέλεσμα καθώς οι διαδικασίες της απόκτησης του Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό και οι συζητήσεις με τους Θεσσαλονικείς ήταν προχωρημένες και σε μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν ήταν «ικανή» η… σφήνα αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη να χαλάσει την μεταγραφή του Μαντσίνι στο τριφύλλι.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ, η οποία διέψευσε το σενάριο, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

«Μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε. Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά. Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε», ανέφερε η Ένωση, η οποία επεσήμανε, ότι «η προσπάθεια να εμπλέξουν προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια τέτοια κωμωδία, κάπου ξεπερνάει τα όρια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags