Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Ξέφυγε" ο Λουτσέσκου μετά την πρόκριση - "Είχε τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός, όπως πάντα η Αθήνα"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-26 21:57:00

"Ξέφυγε" ο Λουτσέσκου μετά την πρόκριση - "Είχε τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός, όπως πάντα η Αθήνα"!

Sportdog Team
"Ξέφυγε" ο Λουτσέσκου μετά την πρόκριση - "Είχε τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός, όπως πάντα η Αθήνα"!

Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, που ανταπεξήλθε στις δυσκολίες, λέγοντας ότι ο διαιτητής άφησε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο στη διαιτησία του Φινλανδού, Πέτρι Βιλγιάνεν, υποστηρίζοντας πως άφηνε το σκληρό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ενώ στάθηκε και στη φάση των Κουρμπέλη - Νάρεϊ που δεν αποβλήθηκε ο μέσος του Τριφυλλιού.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 53χρονος κόουτς του ΠΑΟΚ:

Για το δυνατό παιχνίδι με λιγότερη τεχνική σήμερα: «Οι δύο νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, άναψαν τη δίψα τους για εκδίκηση. Οι παίκτες μου έδειξαν τεράστια νοοτροπία, δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις ξανά μετά από τρεις μέρες με τον Παναθηναϊκό και να είσαι συγκεντρωμένος.

Πρέπει να σταθώ σε κάτι. Η επιθετικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού υποστηρίχτηκε από τη διαιτησία, όπως γίνεται πάντα όταν παίζουμε κόντρα σε αθηναϊκές ομάδες. Η αποβολή του Κουρμπέλη ήταν ξεκάθαρη. Θα μιλούσαμε για άλλο ματς. Δεν τιμωρήθηκε καμία προσπάθειά τους που πήγαινε πέρα από το επιτρεπόμενο όριο. Ένας ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο μπορεί να αισθανθεί πολύ καλά όταν τον χτυπάνε συνεχώς, αλλά αυτό μένει ατιμώρητο».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πέναλτι Ολιβέιρα που έβαλε "ταφόπλακα" στα όνειρα του ΠΑΟ για ανατροπή (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags