Facebook Pixel AEK - Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Η ΑΕΚ στέλνει σαφές μήνυμα σε όλους για Γκατσίνοβιτς μετά τις δύο προτάσεις για τον Σέρβο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 10:14:00

Η ΑΕΚ στέλνει σαφές μήνυμα σε όλους για Γκατσίνοβιτς μετά τις δύο προτάσεις για τον Σέρβο!

Sportdog Team
Η ΑΕΚ στέλνει σαφές μήνυμα σε όλους για Γκατσίνοβιτς μετά τις δύο προτάσεις για τον Σέρβο!

Η Ένωση λοιπόν δέχθηκε όντως κρούσεις, όχι μόνο μία μάλιστα όπως ανέφερε το δημοσίευμα του "mozzasport", αλλά δύο. Ένας από τους δύο συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν "ζεστά" για τον Σέρβο ήταν η Στουτγκάρδη από την Bundesliga.

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε χθες (26/1) την ύπαρξη δύο επίσημων προτάσεων για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, όμως καμία δεν έγινε τελικά δεκτή από την ΠΑΕ.

Η Ένωση λοιπόν δέχθηκε όντως κρούσεις, όχι μόνο μία μάλιστα όπως ανέφερε το δημοσίευμα του "mozzasport", αλλά δύο. Δεδομένα, ένας από τους δύο συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν "ζεστά" για τον Σέρβο ήταν η γερμανική Στουτγκάρδη, της οποίας η προσφορά πάντως ήταν για δανεισμό του παίκτη.

Στην ΑΕΚ θεωρούν τον Γκατσίνοβιτς βασικό και αναντικατάστατο στην ομάδα και ως εκ τούτου, βασικό συντελεστή στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την κατάκτηση τόσο του Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και του πρωταθλήματος. Με άλλα λόγια οι Κιτρινόμαυροι δεν πρόκειται να πουλήσουν με τίποτα τώρα τον Σέρβο μεσοεπιθετικό, όποια πρόταση και αν φτάσει στα γραφεία τους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags