Facebook Pixel Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς: Τελειώνει από την Γουέστερν Γιουνάιτεντ ο Πρίγιοβιτς - Στα χέρια του ήδη προτάσεις - Ανοικτό για Ελλάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 13:43:00

Τελειώνει από Γουέστερν Γιουνάιτεντ ο Πρίγιοβιτς - Στα χέρια του ήδη προτάσεις - Ανοικτό για Ελλάδα!

Sportdog Team
Τελειώνει από Γουέστερν Γιουνάιτεντ ο Πρίγιοβιτς - Στα χέρια του ήδη προτάσεις - Ανοικτό για Ελλάδα!

Ο Πρίγιοβιτς έχει πάντα βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Super League, οπότε τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί!

Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, έχει αφαιρέσει τη ρήτρα από το συμβόλαιό του, η οποία προέβλεπε ότι θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 2 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Αυστραλίας, προκειμένου να έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει πριν το 2024 που έληγε η συμφωνία του μαζί τους.

Έτσι, ο Σέρβος επιθετικός μπορεί πλέον ανά πάσα στιγμή να συνεχίσει την καριέρα του σε όποιο σύλλογο επιθυμεί. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετρά αντίστροφα για να αποχώρησει, έχοντας ήδη προτάσεις στα χέρια του από Ασία και Εμιράτα. Ο 32χρονος φορ μετρά 3 γκολ σε 7 συμμετοχές φέτος με την Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Ο Πρίγιοβιτς έχει πάντα βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Super League, οπότε τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags