Facebook Pixel Super League: Έκλεισε η "χρυσή" συμφωνία για το ελληνικό ποδόσφαιρο - ΤΡΕΛΑ λεφτά στις ομάδες!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 16:57:00

Έκλεισε η "χρυσή" συμφωνία για το ελληνικό ποδόσφαιρο - ΤΡΕΛΑ λεφτά στις ομάδες!

Sportdog Team
Έκλεισε η "χρυσή" συμφωνία για το ελληνικό ποδόσφαιρο - ΤΡΕΛΑ λεφτά στις ομάδες!

Ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγο το deal που θα δώσει μεγάλη οικονομική ανάσα στις ομάδες.
 

Η εταιρεία Stoiximan θα είναι ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος της Super League, συμπεριλαμβανομένων των πλέι-οφ και πλέι-άουτ, μετά την ομόφωνη έγκριση της χορηγικής σύμβασης από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού.

Η πρόταση της στοιχηματικής εταιρείας, που είχε πέσει στο τραπέζι και στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο, έγινε δεκτή στη συνεδρίαση της Παρασκευής 27/1, όπως ανακοίνωσε ο Συνεταιρισμός στα ταμεία του οποίου θα μπουν περί τα 9.5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 2.5 χρόνια.

Παράλληλα, το Δ.Σ. ενέκρινε το πρόγραμμα των τελευταίων έξι αγωνιστικών της κανονικής περιόδου και αποφάσισε ότι η κλήρωση της Β΄ φάσης θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στις 13 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η υπογραφή σύμβασης Κεντρικής Χορηγίας της Super League με την εταιρεία "Stoiximan Limited". Η επίσημη ονομασία του Πρωταθλήματος είναι "Stoiximan Super League", των Playoffs "Stoiximan Super League Playoffs" και των Playouts "Stoiximan Super League Playouts".

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων β΄ γύρου κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (21η-26η αγωνιστική), το οποίο θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως η ηλεκτρονική Κλήρωση για τα Stoiximan Super League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου 2023».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags