Facebook Pixel ΑΕΚ: Σενάριο για Σιντιμπέ ανάβει... φωτιές στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-28 17:53:00

Σενάριο για Σιντιμπέ ανάβει... φωτιές στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
Σενάριο για Σιντιμπέ ανάβει... φωτιές στην ΑΕΚ!

Μεγάλη ομάδα της Γαλλίας "ζαχαρώνει" τον ποδοσφαιριστή, που ακόμα δεν έχει θέση βασικού στην Ένωση.

Συναγερμός στις τάξεις της ΑΕΚ για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, αφού δημοσίευμα από την Γαλλία τον φέρνει ως στόχο της Λιλ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε, μάλιστα, τόσο ο πρόεδρος των "λιλουά", Ολιβιέ Λετάνγκ όσο και ο προπονητής της, Πάουλο Φονσέκα.

«Έχουμε ανοίξει συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές για τη θέση του δεξιού μπακ και δεν θα υπάρξουν περαιτέρω κινήσεις», ήταν η σημερινή (28/1) τοποθέτηση του προέδρου της Λιλ, ενώ νωρίτερα επί του θέματος είχε μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου και ο προπονητής της, Πάουλο Φονσέκα. 

«Θέλουμε έναν παίκτη στη θέση του αμυντικού στα δεξιά. Είναι πιθανό να δούμε να συμβαίνει κάτι τις τελευταίες μέρες», ήταν η τοποθέτηση του Πορτογάλου τεχνικού.

Και όπως προκύπτει από τους συντάκτες του SuiveurLillois, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται στη Λιλ είναι και αυτή του Σιντιμπέ, ο οποίος έχει καλό όνομα στην Γαλλία, αλλά και αρκετά οικονομικό κασέ και εκτιμάται ότι είναι μια εφικτή λύση ο δανεισμός του, από την ώρα που στην ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει φανέλα βασικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άκυρο" της ΑΕΚ για βασικό παικταρά της από Βundesliga - Ζητάει 8 εκατ. ευρώ για πει το "ναι"! (pic)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags