Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα τους... τρελάνει όλους ο Ανιγκό - Επαφές με εξτρέμ τοπ κλάσης - Ρόλο-κλειδί ο Μίτσελ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 09:20:00

Θα τους... τρελάνει όλους ο Ανιγκό - Επαφές με εξτρέμ τοπ κλάσης - Ρόλο-κλειδί ο Μίτσελ! (Vid)

Sportdog Team
Θα τους... τρελάνει όλους ο Ανιγκό - Επαφές με εξτρέμ τοπ κλάσης - Ρόλο-κλειδί ο Μίτσελ! (Vid)

Οι Ερυθρόλευκοι φαίνονται αποφασισμένοι για μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση, στη θέση του ακραίου επιθετικού.

Ολυμπιακός: Την πολύ δύσκολη περίπτωση του Φλοριάν Τοβέν προσπαθεί να φέρει σε πέρας για χάρη του Ολυμπιακού ο Ζοσέ Ανιγκό.

Ο 30χρονος δεξιός εξτρέμ (μπορεί να παίξει και αριστέρα και πίσω από τον φορ) έμεινε ελεύθερος από την Τίγκρες και οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να του καταθέσουν πρόταση για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Μάλιστα, ο πρώην άσος των Μαρσέιγ, Νιούκαστλ και Λιλ έχει απορρίψει, ήδη, προτάσεις από το MLS και την Αραβία, όπου του πρόσφεραν πολλά χρήματα, ενώ εκδιαφέρον για αυτόν έχουν εκφράσει επίσης οι Ουντινέζε, Νις, Ναντ και Λυών.

Σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση φαίνεται πως παίζει η γαλλική... παροικία που υπάρχει στον Ολυμπιακό, με τους Καρεμπέ, Ανιγκό, Εμβιλά και Βαλμπουενά, με τον τελευταίο να ψάχνει σπίτι για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Ο Ανιγκό έχει αναλάβει τις επαφές με τον Τοβέν, ενώ ρόλο-κλειδί έχει και ο Μίτσελ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Γάλλο εξτρέμ ξανά την εποχή που ο Ισπανός τεχνικός ήταν στον πάγκο της Μαρσέιγ στο πρώτο μισό της σεζόν 2016/2017.

Όπως αναφέρουν, πάντως, από την Γαλλία, οι Ερυθρόλευκοι έχουν αυτή τη στιγμή το προβάδισμα έναντι της Ουντινέζε ή των άλλων ομάδων από την πατρίδα του, για να του αποσπάσουν θετική απάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρή πρόταση για δύο στην ΑΕΚ- Ούτε "Γκάτσι" ούτε Λιβάι- Στοίχημα Μίτσελ ο Χεσέ και αντι-Αραούχο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags