Facebook Pixel Super League: "Πρωτάθλημα και ανανέωση ο Ολυμπιακός - Καθίζηση ο ΠΑΟ, μέχρι και τρίτος - Μπράβο στη Λεωφόρο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 12:33:00

"Πρωτάθλημα και ανανέωση ο Ολυμπιακός - Καθίζηση ο ΠΑΟ, μέχρι και τρίτος - Μπράβο στη Λεωφόρο"

του Γιώργου Κτενά
"Πρωτάθλημα και ανανέωση ο Ολυμπιακός - Καθίζηση ο ΠΑΟ, μέχρι και τρίτος - Μπράβο στη Λεωφόρο"

"Το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά. Η ΑΕΚ είναι καλύτερη γιατί..." Ποιος θα σηκώσει την φετινή κούπα; Θα αντέξει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή ή θα... λυγίσει από τις απουσίες και την πίεση; Ποια ομάδα δείχνει να είναι φαβορί;

Με τον Γιάννη Γούναρη, παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, επικοινώνησε το sportdog, προκειμένου να σχολιάσουμε τις αλλαγές στον βαθμολογικό και πόσο μπορεί να αλλάξει ο άξονας του πρωταθλήματος μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τι είπε για τον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ, τι για τον Παναθηναϊκό που μπορεί να τερματίσει ακόμα και τρίτος, τι για την ΑΕΚ και το νέο γήπεδο και τι για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

"Μεταβολή προς το καλύτερο ο Ολυμπιακός - Αυτό να κάνει ο Μίτσελ - Κατοχή μπάλας και καλύτερο ποδόσφαιρο"

"Ο Ολυμπιακός έχει μια σταθερή μεταβολή προς το καλύτερο. Είναι πολύ δύσκολη περίοδος φέτος γιατί άλλαξε τρεις προπονητές, σε μια ομάδα που έχει να κάνει πρωταθλητισμό. Δύσκολη η δουλειά του Μίτσελ γιατί ήταν ο τρίτος στη σειρά. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή για να δέσει η ομάδα", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ο Μίτσελ κάνει καλή κατοχή μπάλας, πέρασε ορισμένα νέα παιδιά μέσα στην ομάδα και από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορεί. Αλλά πηγαίνει προς το καλυτερο. Πρέπει ταυτόχρονα να κάνει πρωταθλητισμό, ανανέωση".

"Καθίζηση ο Παναθηναϊκός - Καλύτερη η ΑΕΚ γιατί... - Αυτό ισχύει για ΠΑΟΚ"

Πώς βλέπετε τις άλλες ομάδες;

"Έχει τεράστιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός έχει πάθει καθίζηση, η ΑΕΚ με τη χρήση του νέου γηπέδου παρουσιάζεται καλύτερη, το ίδιο και ο νέος ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου".

Βλέπετε κάποιο προβάδισμα;

"Αυτή τη στιγμή καλώς ή κακώς το έχει ο Παναθηναϊκός. Αλλά πολλά παιχνίδια τα πήρε τελευταία στιγμή και υπάρχει αμφισβήτηση, αλλά δεν παύει να είναι πρώτος".

"Συγχαρητήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού - Μπορεί να βγει τρίτος - Φωτιά στο πρωτάθλημα"

Πώς είδατε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;

"Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αξίζουν συγχαρητήρια, μετά το 3-0 σηκώθηκαν και χειροκρότησαν, σέβονται. Δεν έχω καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό, αλλά αγαπώ το ποδόσφαιρο και τέτοιες εικόνες μου αρέσουν, αναβαθμίζουν το επίπεδο του ποδόσφαιρο και αποδεικνύεται ότι ο φίλαθλος ταυτίζεται με την ομάδα".

Πρόβλεψη για το πρωτάθλημα;

"Δεν ξέρουμε ποιος θα βγει πρωταθλητής, αλλά στην κορυφή είναι ο Παναθηναϊκός. Δείχνει να κλονίζεται, να μην έχει παίκτες που να στερήσουν την ομάδα, και μπορεί όπως δείχνει τώρα ότι θα τελειώσει δεύτερος ή ακόμα και τρίτος. Το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρή πρόταση για δύο στην ΑΕΚ- Ούτε "Γκάτσι" ούτε Λιβάι- Στοίχημα Μίτσελ ο Χεσέ και αντι-Αραούχο! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags