Facebook Pixel ΑΕΚ - Γκαρσία: Ισπανική ομάδα για παικταρά! Κατάσκοπος στη Νέα Φιλαδέλφεια με Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 17:52:00

Ισπανική ομάδα για παικταρά της ΑΕΚ! Κατάσκοπος στη Νέα Φιλαδέλφεια με Άρη

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ισπανική ομάδα για παικταρά της ΑΕΚ! Κατάσκοπος στη Νέα Φιλαδέλφεια με Άρη

Σκάουτερ στη Φιλαδέλφεια για 11άδο παίκτη της Ένωσης που βγάζει μάτια φέτος με Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League, σε μία αναμέτρηση στην οποία έρχεται σε μία πολύ καλή συγκυρία για την Ένωση, η οποία προέρχεται μετά από ένα πύρινο επικό διπλό στη Νίκαια επί του Ιωνικόύ και ωραίας εμφάνισης, με πολλά φρέσκα πρόσωπα, στη ρεβάνς των προημιτελικό του Κυπέλλου στις Σέρρες! 

Η Ένωση βρίσκεται στο -1 από τον πρώτο Παναθηναϊκό και σε περίπτωση νίκης έρχεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά, αφού το Τριφύλλι παίζει τη Δευτέρα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η ΑΕΚ θα κυνηγήσει τη νίκη, χωρίς τον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο. Τα καλά νέα για τον Ματίας Αλμέιδα είναι πως ο Λιβάι Γκαρσία είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό και επέστρεψε στην αποστολή μετά από τα δύο τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

Μάλιστα το ενδιαφέρον είναι πολύ ιδιαίτερο στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς για τον μεσοεπιθετικό από το Τρινιντάντ και το Τομπάγκο! Ο λόγος; Σύμφωνα με πληροφορίες, στην "Αγιά Σοφιά" βρίσκεται άνθρωπος ισπανικής ομάδας, που ενδιαφέρεται για τον 25χρονο που φέτος έχει βγάλει μάτια υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος του άλλαξε ρόλο και από εξτρέμ τον προώθησε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Λιβάι Γκαρσία μετρά φέτος 12 γκολ και 4 ασίστ σε 21 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, δικαιώνοντας τον Αργεντινό! Όπως είναι φυσικό, ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων! Πριν ένα δεκαήμερο, αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής κατασκόπων πολλών ευρωπαϊκών ομάδων ( γράφτηκε συγκεκριμένα για Ρεάλ Σοσιεδάδ, Βιγιαρεάλ, Μπενφίκα, Μπολόνια, Σπόρτινγκ, Βόλφσμπουργκ και Στουτγκάρδη).

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται άνθρωπος της Βιγιαρεάλ προκειμένου να παρακολουθήσει τον Λιβάι Γκαρσία που ξεκινά βασικός κόντρα στον Άρη και να κρατήσει τις σημειώσεις του από ένα ακόμα παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται, ότι το καλοκαίρι του 2021, η ΑΕΚ είχε δεχτεί πρόταση από τη Βόλφσμπουργκ ύψους 8 εκατ.Ευρώ, η οποία και απορρίφθηκε από την ομάδα του "Δικέφαλου" αετού με την οποία ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ η προηγούμενη ομάδα του, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 40%. Η Ένωση κοστολογεί τον παίκτη πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

H Bιγιαρεάλ, όπως είδαμε να γράφεται στον ισπανικό Τύπο τις προηγούμενες ημέρες, θέλει τον παίκτη υπό τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς,μία προοπτική που δεν "ψήνει" την ομάδα του "Δικέφαλου" αετού, η οποία όπως γράψαμε προηγουμένως έχει διαφορετικές οικονομικές απαιτήσεις.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags