Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιτέλους, το πήρε χαμπάρι και ο Μίτσελ για Χάμες - Παίζει με τη... φωτιά ο κόουτς του Ολυμπιακού!
| 2023-01-29 22:02:00

Επιτέλους, το πήρε χαμπάρι και ο Μίτσελ για Χάμες - Παίζει με τη... φωτιά ο κόουτς του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Επιτέλους, το πήρε χαμπάρι και ο Μίτσελ για Χάμες - Παίζει με τη... φωτιά ο κόουτς του Ολυμπιακού!

Ο καυτός Χάμες έκανε κόντρα στον ΟΦΗ αυτά που θα περίμενε κανείς από παίκτη επιπέδου Ρεάλ σε ματς Super League. Ο Μίτσελ πάλι, συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά.

Μέχρι την έλευση του Μίτσελ, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ένα ποδοσφαιρικό χάος για πολύ καιρό φέτος και βελτιώθηκαν μονάχα χάρη στο συνεχές «ψάξιμο» του Ισπανού, την ικανότητα του να διαγνώσει και να διαβάσει σωστά πρόσωπα και... καταστάσεις και να διαχειριστεί όλα όσα συμβαίνουν σε μια ομάδα. Αυτά τα ξέραμε κατά την άφιξή του. Για αυτό ήρθε άλλωστε. Για να «βγάλει» την προσωπικότητά του, να... σπάσει αυγά στου Ρέντη και και να πάρει τα ρίσκα που έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να παίρνει. Την ίδια ώρα όμως, γνωρίζαμε και τα αδύναμα σημεία του, από την πρώτη κιόλας θητεία του. Ξέραμε ότι είναι κυρίως μάνατζερ και όχι κόουτς. Ξέραμε ότι όταν η ομάδα του χρειάζεται το «κάτι παραπάνω», δύσκολα αυτό έρχεται «μέσω» του πάγκου. 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags