Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Επικίνδυνη έξοδος στην Τρίπολη
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 10:56:00

Τα βλέμματα σε Τρίπολη και Τούμπα - Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ πέφτουν σήμερα στη μάχη - Νέος προπονητής!

Sportdog Team
Τα βλέμματα σε Τρίπολη και Τούμπα - Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ πέφτουν σήμερα στη μάχη - Νέος προπονητής!

Επικίνδυνο ταξίδι στην Τρίπολη περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. 

   

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Στα... απόνερα των μεταξύ τους αναμετρήσεων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό, αντίστοιχα.

Το «τριφύλλι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έπειτα από τον αποκλεισμό, καλείται να περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη (Δευτέρα 30/1, 21:00) επιστρέφοντας στην κορυφή (σ.σ. όπου πέρασε η ΑΕΚ με ένα ματς περισσότερο), με τους Αρκάδες να είναι οι... μετρ των ισοπαλιών, καθώς μετρούν εννέα σε  19 ματς.

Οι «ασπρόμαυροι» του Ραζβάν Λουτσέσκου, ευρισκόμενοι σε τρομερή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, περιμένουν στην Τούμπα (30/1, 18:00) τον Λεβαδειακό, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τέλος, «εξάποντο», είναι για την παραμονή στην κατηγορία η αναμέτρηση της Λαμία με τον Ιωνικό στο «Αθανάσιος Διάκος» (30/1, 19:30). Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα έχει ανεβασμένο ηθικό μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τις δυο νίκες επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου (1-2 και 4-2), ενώ ο Ιωνικός θα παραταχθεί με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σπανό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags