Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έξαλλος ο Λουτσέσκου - Ατάκες-φωτιά για διαιτησία και... Αθήνα - "Δεν φτάνει ένα χαμένο πρωτάθλημα;"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 20:31:00

Έξαλλος Λουτσέσκου με διαιτησία και... Αθήνα - "Δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο;"

Sportdog Team
Έξαλλος Λουτσέσκου με διαιτησία και... Αθήνα - "Δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο;"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν έξω φρενών με τη διαιτησία στο παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε κατά τη διαιτησίας μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού, με αφορμή το πέναλτι για τους Βοιωτούς, με το οποίο ισοφάρισαν προσωρινά σε 1-1.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εξαπέλυσε δριμύ "κατηγορώ" για την αντιμετώπιση του Δικεφάλου από τους διαιτητές, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι ομάδες της Αθήνας ευνοούνται συστηματικά από τη διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Το καταφέραμε ενάντια στους διαιτητές. Όταν υπάρχουν αποφάσεις εναντίον σου είναι λογικό να χάνεις στο μυαλό σου. Συμβαίνει με εμάς, δεν συμβαίνει με τις ομάδες της Αθήνας, που έχουν συνεχώς βοήθεια. Πείτε μου ένα τέτοιο πέναλτι που δεν δόθηκε σε αυτούς. Στο δικό μας παιχνίδι το VAR κάλεσε τον διαιτητή για να πάρει πίσω το πέναλτι και το έδωσε. Πρέπει να μπει ένα στοπ. Να παιχτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως πρέπει. Ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε το δεύτερο γκολ», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Δεν φτάνει ένα κλεμμένο πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο (σ.σ. του Κυπέλλου πέρυσι με Παναθηναϊκό); Είπαμε ότι δεν παίζουμε για τον τίτλο, παίζουμε για εμάς, παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει, σήμερα, πριν τρεις μέρες, πριν έξι μέρες, είναι κάτι συνεχόμενο. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου, προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωθούμε, θα πρέπει να υπάρξει διαφορετική μεταχείριση, όπως στις άλλες ομάδες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντήσεις στην Τούμπα χωρίς τρομοκρατία και διαιτησία - Αυτό είναι το Νο1 πρόβλημα του Ολυμπιακού


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags