Facebook Pixel Super League: Στο... κυνήγι της ΑΕΚ ο ΠΑΟ μετά την ήττα - Πέρασε Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ και έρχεται ντέρμπι... τελικός
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 22:56:00

Στο κυνήγι της ΑΕΚ ο ΠΑΟ μετά την ήττα - Πέρασε Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ και έρχεται ντέρμπι... τελικός

Sportdog Team
Στο κυνήγι της ΑΕΚ ο ΠΑΟ μετά την ήττα - Πέρασε Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ και έρχεται ντέρμπι... τελικός

Νέα δεδομένα έχουμε μετά το τέλος και της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα μιας και ήττα των Πρασίνων στην Τρίπολη από τον Αστέρα έκανε την Ένωση να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, την ίδια στιγμή που ο Δικέφαλος του Βορρά με την νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό να περνάει, στην ισοβαθμία τους Ερυθρόλευκους, λίγες μέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα.

Super League: Ανακατατάξεις στην βαθμολογία του πρωταθλήματος μιας και η ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη από τον Αστέρα, σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη την Κυριακή (29/1), έκανε την Ένωση να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή και τους Πράσινους να κυνηγάνε για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα του Λεβαδειακού, αποτέλεσμα που τον έκανε να φτάσει και να προσπεράσει τον Ολυμπιακό (υπερέχουν οι Θεσσαλονικείς στην ισοβαθμία),και πλέον περιμένει τους Ερυθρόλευκους στο μεταξύ τους ντέρμπι την επόμενη Κυριακή (5/2) στην Τούμπα.

Δείτε τη βαθμολογία της Super League:

Η επόμενη (21η) αγωνιστική:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags