Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μαζεμένες αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό - Φεύγει για Τουρκία Έλληνας άσος - Εξελίξεις και με Βατσλίκ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-31 10:48:00

Μαζεμένες αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό - Φεύγει για Τουρκία Έλληνας άσος - Εξελίξεις και με Βατσλίκ!

Sportdog Team
Μαζεμένες αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό - Φεύγει για Τουρκία Έλληνας άσος - Εξελίξεις και με Βατσλίκ!

Υπάρχουν συμφωνίες να αποχωρήσουν, καθώς δεν υπολογίζονται στα βασικά πλάνα του Μίτσελ. Τι συμβαίνει με Άβιλα, Αγκιμπού Καμαρά και Ντε Λα Φουέντε.

Ολυμπιακός: Αποχωρήσεις στο... φουλ από το "ερυθρόλευκο στρατόπεδο", καθώς κουνούν μαντήλι οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Τόμας Βατσλίκ, Γκονσάλο Άβιλα, ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις και με τους Αγκιμπού Καμαρά και Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Αρχικά, για τον Έλληνα χαφ υπάρχει η πληροφορία από την Τουρκία, πως η Κόνιασπορ θα είναι η επόμενη ομάδα του, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να αναφέρει στον bwinΣΠΟΡFM 94,6, ότι ο Μπουχαλάκης θα πάει εκεί ως δανεικός, αλλά χωρίς οψιόν αγοράς, ενώ αναμένεται στο Ικόνιο την Τετάρτη ή την Πέμπτη (οι μεταγραφές στην Τουρκία ολοκληρώνονται στις 8 Φεβρουαρίου).

Όσο για τον Βατσλίκ, ο Τσέχος τερματοφύλακας μετακομίζει ως ελεύθερος στην Χάντερσφιλντ, έχοντας την άδεια εδώ και μέρες από τον Ολυμπιακό να βρει ομάδα, αφού δεν ήταν πλέον στα πλάνα του Μίτσελ και το συμβόλαιό του θα έληγε στο τέλος της περιόδου.

Παράλληλα, ο Άβιλα είναι ήδη στη Βουλγαρία για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Λουντογκόρετς, την ώρα που ο δανεισμός του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε θα διακοπεί και θα πάει είτε σε ομάδα της Championship είτε στην Ολλανδία.

Τέλος, για τον Αγκιμπού Καμαρά υπάρχει ενδιαφέρον από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Σταντάρ Λιέγης, αλλά το πιθανότερο είναι να πάει δανεικός σε ελληνική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοσέλιδο Πρωταθλητή με Πασχαλάκη - Αποθέωση για τα... - Δεύτερη αποθέωση από τον κόσμο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags